Muggle Hot Roat Sırt Çantası Siyah Mu-0112

 : 8681248740112
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Ölçüler 31 x 27 x 12 cm
Parıltılı desteklenmiş PVC yüzey
Su geçirmez kaliteli dış kumaş
Geniş 2 fermuarlı bölme
2 adet genişletilebilir suluk bölümü
Süngerle desteklenmiş arka gövde
Çift katmanlı taşıma kolları ve askılıkları
Komple astarlı sünger ile desteklenmiş iç tasarım
Çift katmanlı taban desteği
Muggle Hot Roat Erkek Çocuk İlkokul Çantası ile okullar daha eğlenceli
Muggle Hot Roat İlkokul Çantası, okul çantalarında aradığınız tüm özellikleri bir arada sunar. 31 x 27 x 12 cm ölçülerindeki çanta, PVC yüzeyi sayesinde parıltılı ve şık bir görünüme sahiptir. Ayrıca su geçirmez kaliteli dış kumaşı, yağmurlu günlerde bile çocuğunuzun eşyalarını korur.
Çift katmanlı taban desteği ve süngerle desteklenmiş arka gövdesi, çocuğunuzun sırtını rahat ettirir ve ağırlığı dengeli şekilde dağıtır. Çift katmanlı taşıma kolları ve askılıkları sayesinde çocuğunuz, çantayı istediği şekilde taşıyabilir.
İç tasarımı da oldukça kullanışlıdır. Komple astarlı sünger ile desteklenmiş iç bölme, çocuğunuzun kitaplarını ve diğer malzemelerini düzenli şekilde taşımasını sağlar. İki adet genişletilebilir suluk bölümü, çocuğunuzun su şişelerini rahatlıkla taşımasına imkan verir. Ayrıca geniş 2 fermuarlı bölme, çocuğunuzun kıyafetleri, defterleri ve diğer malzemeleri için yeterli depolama alanı sunar.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.