Muggle Dream Sırt Çantası Desenli Mu-6535

 : 8681248736535
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Ölçüler 32 x 41 x 18 cm
Su geçirmez kaliteli dış kumaş
Geniş fermuarlı bölme
2 adet genişletilebilir suluk bölümü
Süngerle desteklenmiş arka gövde
Çift katmanlı taşıma kolları ve askılıkları
Komple astarlı sünger ile desteklenmiş iç tasarım
Çift katmanlı taban desteği
3 geniş fermuarlı bölme
Payet detaylı Muggle Dream Kız Çocuk İlkokul Çantası
Muggle Dream İlkokul Çantası, sadece işlevsel değil aynı zamanda tarz sahibi bir çanta isteyen küçük prensesler için tasarlandı. Parıltılı payet detayı, çocuklarınızın okula gitmek için heyecanlı olmalarını sağlayacak.
Çantanın su geçirmez kaliteli dış kumaşı, çocuğunuzun eşyalarının yağmur veya kar gibi hava koşullarından etkilenmesini önler. Geniş fermuarlı bölme, tüm okul kitapları, defterler ve diğer eşyaların kolayca sığmasını sağlar. İki adet genişletilebilir suluk bölmesi, çocuğunuzun su şişesi veya meyve suyu gibi içeceklerini kolayca erişilebilir hale getirir.
Süngerle desteklenmiş arka gövde, çantanın omuzlara rahatça oturmasını sağlar ve çift katmanlı taşıma kolları ve askılıkları, çocuğunuzun çantayı taşırken rahat hissetmesini sağlar. İç tasarım komple astarlı sünger ile desteklenmiştir ve üç geniş fermuarlı bölmesi, çocuğunuzun diğer eşyalarını düzenli bir şekilde saklamasını sağlar.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.