Muggle Cute Patty Sırt Çantası Pembe Mu-8492

 : 8681248738492
 : Stokta Var
 :
 : Ücretsiz Kargo

Ölçüler 32 x 41 x 18 cm
Su geçirmez kaliteli dış kumaş
Geniş fermuarlı bölme
2 adet genişletilebilir suluk bölümü
Süngerle desteklenmiş arka gövde
Çift katmanlı taşıma kolları ve askılıkları
Komple astarlı sünger ile desteklenmiş iç tasarım
Çift katmanlı taban desteği
3 geniş fermuarlı bölme
Hayvanseverler için tasarlanan Muggle Cute Patty Kız Çocuk İlkokul Çantası
Muggle Cute Patty İlkokul Çantası, hayvanseverler için özel olarak tasarlanmıştır ve sevimli desenleri ile göz kamaştırır. Bu çanta, hem işlevsel hem de şık tasarımı ile öne çıkıyor. Ölçüleri 32 x 41 x 18 cm olan çanta, geniş bir fermuarlı bölme ve 3 farklı fermuarlı bölme ile tasarlanmıştır. Bu sayede, tüm eşyalarınızı düzenli bir şekilde taşıyabilirsiniz.
Su geçirmez kaliteli dış kumaşı ile çanta, hem yağmurlu havalarda hem de güneşli günlerde eşyalarınızı korur. Çift katmanlı taşıma kolları ve askılıkları ile çantanızı herhangi bir şekilde taşımanız mümkün. Ayrıca, çift katmanlı taban desteği ile çantanızın şeklini korur.
Çantanın iç tasarımı, komple astarlı sünger ile desteklenmiştir ve süngerle desteklenmiş arka gövde sayesinde sırtınızı rahatsız etmez. İki adet genişletilebilir suluk bölümü, suyunuzu taşımanız için mükemmel bir seçenek sunar.
Çanta, hayvansever kız çocukları için harika bir seçenek. Sevimli hayvan desenleri ile tasarlanmış bu çanta, çocuğunuzun hayal gücünü ve yaratıcılığını destekler. Hem işlevsel hem de şık tasarımı ile öne çıkan Muggle Cute Patty Kız Çocuk İlkokul Çantası, okul hayatında ihtiyacınız olan tüm özellikleri sunar.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.