Muggle Cup Cake Sırt Çantası Pembe Mu-7051

 : 8681248737051
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Ölçüler 31 x 27 x 12 cm
Parıltılı desteklenmiş PVC yüzey
Su geçirmez kaliteli dış kumaş
Geniş 2 adet fermuarlı bölme
2 adet genişletilebilir suluk bölümü
Süngerle desteklenmiş arka gövde
Çift katmanlı taşıma kolları ve askılıkları
Komple astarlı sünger ile desteklenmiş iç tasarım
Çift katmanlı taban desteği
Muggle Cup Cake Kız Çocuk İlkokul Çantası ile okullar daha eğlenceli
Muggle Cup Cake İlkokul Çantası, çocuğunuzun okula gitmeyi daha keyifli hale getirecek renkli ve eğlenceli bir seçimdir. İster okul servisi ile seyahat ederken, ister yürüyerek giderken, bu çanta çocuğunuzun tüm ihtiyaçlarını taşıması için idealdir.
Çantanın ölçüleri 31 x 27 x 12 cm'dir, böylece çocuğunuzun ihtiyaç duyduğu tüm eşyaları rahatlıkla sığdırabilirsiniz. Su geçirmez kaliteli dış kumaş, çantanın içindeki eşyalarınızı her türlü hava koşulundan koruyacak şekilde tasarlanmıştır. Parıltılı desteklenmiş PVC yüzey ise çantanın rengarenk tasarımı ile mükemmel bir şekilde eşleşir.
İç tasarım komple astarlı sünger ile desteklenmiştir ve çift katmanlı taban desteği ile çocuğunuzun ağırlığına dayanıklıdır. Çantanın iki geniş fermuarlı bölmesi, çocuğunuzun tüm kitaplarını, defterlerini, kalem kutusunu ve diğer okul malzemelerini kolayca düzenlemesine olanak tanır. Ayrıca, çantanın 2 adet genişletilebilir suluk bölmesi, çocuğunuzun su şişeleri veya meyve sularını rahatlıkla taşımasına olanak sağlar.
Çanta süngerle desteklenmiş arka gövde ve çift katmanlı taşıma kolları ve askılıkları sayesinde çocuğunuzun rahat bir şekilde taşımasını sağlar. Ayrıca, çocuğunuzun okul arkadaşları arasında öne çıkmasını sağlayacak renkli ve eğlenceli tasarımı sayesinde, onların hayatını daha da renklendirecektir.
Muggle Cup Cake İlkokul Çantası, çocuğunuzun okul hayatına daha keyifli bir başlangıç yapması için mükemmel bir seçimdir. Çocuğunuzun günlük hayatını kolaylaştıracak, şık ve dayanıklı bir çanta arıyorsanız, bu ürün tam size göre.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.