Muggle Drift Car Sırt Çantası Siyah Mu-9475

 : 8681248739475
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Parıltılı desteklenmiş PVC yüzey
Ölçüler 30 x 41 x 15 cm
Su geçirmez kaliteli dış kumaş
Geniş fermuarlı bölme
2 adet genişletilebilir suluk bölümü
Süngerle desteklenmiş arka gövde
Çift katmanlı taşıma kolları ve askılıkları
Komple astarlı sünger ile desteklenmiş iç tasarım
Çift katmanlı taban desteği
Parlak yüzeyiyle kaliteli Muggle Drift Car Erkek Çocuk İlkokul Çantası
Muggle Drift Car İlkokul Çantası, kaliteli malzemelerden üretilmiş olup, ergonomik tasarımıyla çocukların okul hayatını kolaylaştırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Çantanın ölçüleri 30 x 41 x 15 cm'dir ve geniş fermuarlı bölmesi sayesinde, çocuklarının tüm eşyalarını rahatlıkla taşıyabilirler.
Çanta su geçirmez kaliteli dış kumaşla kaplanmıştır, böylece yağmurlu günlerde veya suyla temas ettiğinde eşyalarının ıslanmasını engeller. Ayrıca, çanta 2 adet genişletilebilir suluk bölümüne sahiptir, böylece çocuklarının susuz kalmalarını önler.
Süngerle desteklenmiş arka gövde ve çift katmanlı taşıma kolları ve askılıkları sayesinde, çanta rahatça taşınabilir ve çocukların sırtında herhangi bir rahatsızlık oluşmaz. Ayrıca, komple astarlı sünger ile desteklenmiş iç tasarımı sayesinde, eşyalarının dağılmasını ve karışmasını engeller.
Muggle Drift Car, parlak yüzeyiyle dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Parıltılı desteklenmiş PVC yüzeyi, çocukların okulda fark edilmesini sağlar ve onları özel hissettirir. Çift katmanlı taban desteği ise, çantanın sağlam ve dayanıklı olmasını sağlar.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.