Ünlülerle Bir Gün 1-timaş Yayınları

 : 9786051140407
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

Sevgili Çocuklar!

Zamanda yolculuk yapıp geçmişte yaşamış ünlülerle tanışmayı hayal ettiniz mi hiç? Sizi bilmiyoruz ama kitabımızın kahramanı Murat'ın böyle bir hayali vardı. O günden sonra Murat, bu anahtar sayesinde geçmişe gidip istediği ünlülerle tanıştı. Onlarla unutamayacağı bir gün geçirdi.

Padişah, gezgin, doktor, yazar, şair, düşünür, mimar, coğrafyacı, denizci, mucit. Geçmişte çok önemli işler başarmış bu büyük kişileri Murat'la birlikte tanımak çok eğlenceli olacak. Maceraya hazır mısınız?

Editörün görüşü

Ünlülerle Bir Gün 1 seti, Mustafa Orakçı'nın akıcı ve eğlenceli üslubuyla çocuklara tarihimizdeki ünlü kişileri anlatıyor. Çocuklara karakterimiz Murat sayesinde geçmişe yolculuk yapıyor, tarihi kişilikleri tanıyor ve böylece onları örnek alıyorlar. Bir yandan tarihi kişiliklerin hayatlarını öğrenirken diğer yandan yeni kelimeler öğreniyorlar, çeşitli kazanımlar elde ediyorlar ve birbirinden güzel hikâyelerle eğleniyorlar.

Bu kitap neden önemli

Ünlülerle Bir Gün 1 seti, çocuklara tarihimizde iz bırakmış kişileri tanıtırken onlara örnek olacak davranışları da içeriyor. Çocuklar bu setle hem merak ettikleri tarihi kişilikleri tanırken hem de pek çok şey öğreniyor. Çeşitli kazanımlar elde ediyorlar. . İnsanlığa hizmet etmiş kişilerin hayatlarını araştırma alışkanlığı geliştirir. . Bilgiye verilen önemi ve duyulan saygıyı keşfeder. . İlim sahibi olmak için çalışmanın önemini kavrar. . Sorumluluklarını yerine getirme konusunda titizlik gösterir. . Amaçlarına ulaşabilmek için kişisel olarak çaba harcaması gerektiğini kabul eder ve karşılaşabileceği eleştirilere açık olur. . Metinde verilen ipuçlarından hareketle karşılaştığı yeni kelimelerin anlamlarını tahmin eder.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.