Levent ve Tayfası-2 (5 Kitap Takım)-timaş Yayınları

 : 9786050826302
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak
Levent dertli mi dertli bir ağabey, sevgi dolu bir arkadaş ve muzır bir çocuk!
Birbirinden eğlenceli maceraların kahramanı Levent'in başına yine olmadık işler geliyor! Gün geliyor kendini okulda unutuyor, gün geliyor bir ödev için boğalarla mücadele ediyor, ağaçların tepesine tırmanıyor...
Komik, saf, deli dolu Levent'in haylaz kardeşi ve muzır sınıf arkadaşlarıyla yaşadığı tadına doyum olmaz yepyeni maceralarına hazır olun!
Editörün görüşü
Mustafa Orakçı'nın eğlenceli ve sürükleyici üslubuyla yazdığı Levent ve Tayfası, çocuklara kitap okumayı sevdirirken yardımlaşmanın, arkadaşlığın, iş birliğinin, dostluğun, paylaşmanın, kardeşliğin önemini de öğreniyorlar. Bu set, çocuklarda kitaba dair bir merak uyandırarak okuma şevkini artırıyor. Levent ve Tayfası 2 serisi, çocuklara yardımlaşma, iş birliği, paylaşma, arkadaşlık, dostluk, sorumluluk alma gibi değerleri kazandırıyor.
En önemli cümle
Hemen kalktım ve hazırlandım. Aslında bunun rüya olduğunu anlamalıydım. Osman benden daha başarılı, çalışarak belki onu geçer birinci olabilirim ama rüyamda Kâmil, dünden beri heyecandan bir şey yemediğini söylemişti. Bu bırakın gerçek hayatta, rüyada bile mümkün olamazdı. Buradan anlamalıydım rüya olduğunu...
Bu kitap neden önemli
Levent ve Tayfası setinde, tüm tayfa birbirinden ilginç maceralar yaşıyorlar. Bu seride çocuklar, sorumluluk, dayanışma, yardımlaşma, iş birliği, hayal gücü, saygı, sevgi, problem çözme gibi değer ve kazanımlar elde ediyorlar. Aynı zamanda okuma alışkanlığı kazanıyorlar. Bu set eğlenceli bir üslup ile çocukların merak duygusunu uyandırıp onları bir maceraya sürükleyerek, okuma alışkanlığı kazandırıyor... Çocuklara tadına doyum olmaz maceralarla okuma alışkanlığı kazandıran bu kitaplar, aynı zamanda hikayelerinde işlenen konularla, arkadaşlık ilişkilerinde fedakarlığın, takım ruhunun, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğuna da dikkat çekiyor.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.