Dexım Dxbp20 Premıum 15.6" Notebook Sırt Çantası

 : 0703508679395
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

ÇANTANIZ HER YERDE SİZİNLE

Ayrı bir dizüstü bilgisayar bölmesi 15,6 inç ve daha küçük dizüstü bilgisayarlarınız için kullanabilir, hafif ve şık tasarımı ile çantanızı her yerde kullanabilirsiniz.

Ön cepte kalem, kartvizit gibi eşyalarınızı koyabileceğiniz bölmeler ve pasaport, kimlik gibi özel belgelerinizi saklayabileceğiniz fermuarlı file kısım bulunmaktadır.

Ön üst bölümde gözlük gibi eşyalarınızı saklayabileceğiz kalın köpüklü ve neopran kumaş kaplı ekstra cep daha fazla taşıma alanı sağlar.

Büyük ceplerin ilkinde tablet, özel evraklarınız gibi eşyalarınızı taşıyabileceğiniz köpük ve neopran kumaşlı bir bölme ve yine fermuarlı file bir bölme ile ekstra kumaş bir bölme bulunmaktadır.

İkincisinde ise 15.6 inçe kadar laptopunuzu taşıyabileceğiniz köpük destekli sabitleme aparatı bulunan bir bölmeye sahiptir. Köpük ile desteklenmiş neopran ara parça ile ekstra koruma sağlar.

Seyahatlerinizde çantanızı valizinize sabitleyebileceğiz kendinden cırtlı kemeri ile rahatlık hep sizinle?

İki yanında bulunan file ceplerle daha fazla taşıma alanı?

RAHAT VE SAĞLAM

Dayanıklı ve yumuşak malzemesi ile rahat kullanım sağlar, özel dolgulu tasarımı ile hem dizüstü bilgisayarınızı hem de sırtınızı korur. Özel dolgu malzemesi içeren özel taşıma kulpu ile rahat taşıma sağlar...Nefes alabilen ve ayarlanabilir omuz askıları, omuzdaki stresi azaltır.


FONKSİYONEL VE GÜVENLİ

Airtex, Neopran ve nova kumaşlar ile hazırlanan çantanız sağlam metal fermuarları ve unisex tasarımı ile günlük yaşam, okul, ofis ve seyahatlerinizde hep sizinle

GİTTİĞİNİZ HER YERDE BİLGİSAYARINIZ SİZİNLE...


https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.