Yumiş'le Boyama Zamanı- Yumiş'in Oyun Arkadaşları - Timaş Yayınları

 : 9786050833706
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

Nesneleri tanıtan, kavramları öğreten boyama dizisi... BOYA: Çocuğun motor becerilerini geliştirir. TANI: Çocuğa, nesneleri tanıtır. ÖĞREN: Çocuğa, yaş seviyesine uygun kavramları öğretir.

Editörün görüşü

Yumiş boyama kitapları serisi sincap Yumiş'in günlük hayatından kesitler anlatarak boyama parçaları veriyor bu sayede çocukların hem motor becerilerinin hem de hikayeyi takip ederek bilişsel becerilerinin gelişmesini sağlıyor.

En önemli cümle

Merhaba, benim adım Yumiş. Ben, küçük bir sincabım. Boyama yapmayı çok seviyorum. Bu kitaptaki resimleri, seninle birlikte boyamak istiyorum.Aaa, benim renklerim de yok! Önce beni boyar mısın? Boyarken dikkat edersen sevinirim. Çünkü ben çok gıdıklanırım!

Bu kitap neden önemli

Piyasadaki birçok boyama kitabından farklı olarak Yumiş serisi, hikaye olarak devam ettiği için çocukların hem boyama yapmasını hem de hikayeyi takip etmelerini sağlıyor. Bu özelliği sayesinde okul öncesi dönemde çift yönlü kazanım elde edilmiş oluyor. Ayrıca içinde bulunan ailelere ve öğretmenlere tavsiyeler kısmıyla yaş grubuna ve kitabın nasıl kullanılacağına dair önemli bilgiler veriliyor.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.