Yediveren Yay.-seni Anlıyorum Çocuk

 : 9786052690383
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Seni Anlıyorum Çocuk - Dilek Cesur

2018'in Ekim ayında Yediveren Yayınları tarafından yayınlanan Seni Anlıyorum Çocuk, çocuk psikoloji ile ilgili verdiği değerli bilgilerle ebeveynlerin çocuklarını büyütürken yaşadıkları kafa karışıklığını bir nebze de olsa ortadan kaldırmayı amaçlıyor. İletişimci olan Dilek Cesur, bu eseri ile iletişimin çocuk gelişimi için ne kadar önemli olduğunu vurguluyor.   

Mutlu Bir Çocukluk İçin "Seni Anlıyorum Çocuk"

Seni Anlıyorum Çocuk, ebeveynliğin ilk günlerinden itibaren çocuk ile iletişimi doğru şekilde sağlamak için ebeveynlere yol gösteriyor. Kitapta, çocuk büyütmekle ilgili genel olaylar üzerinde durulurken her bir olay, detaylı bilgiler ve örnekli anlatımlar ile destekleniyor. Bu özelliği ile çocuk büyütürken karşılaşılan sorunlarda yardımcı bir kaynak görevi görüyor. Çocuğu en iyi şekilde anlamanın, sorunları sevgi ve sabırla çözmenin önemine vurgu yapan Dilek Cesur, yazdığı bu eser ile heyecanlı ve zaman zaman da zorlu olan çocuk büyütme sürecinde yapılması ve yapılmaması gerekenler üzerinde duruyor. Ebeveynlerin çocuklarına mutlu bir çocukluk miras bırakabilmeleri için yol gösterici bilgiler barındıran Seni Anlıyorum Çocuk, çocuğu ile ilişkisini sevgi, saygı, sabır ve şefkat üzerine inşa etmek isteyen çocuk sahibi ya da bebek bekleyen çiftlerin okuması gereken kitaplar arasında yerini alıyor

Halkla İlişkilerde Dikkat Çeken İsim: Dilek Cesur

1990 yılında Ege Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Dilek Cesur, Türkiye'deki iletişimciler tarafından takip edilen bir internet sitesinde iletişim hakkında yazdığı yazılarla dikkat çekiyor. İletişim alanındaki profesyonel görüşlerinin yanı sıra sivil toplum örgütlerinde cinsiyet eşitliği, kadınların ve genç kızların toplumda güçlenmesi ile ilgili yapılan projelerde de yer alarak insanların bu konuda bilinçlenmesini sağlıyor. İlk kitabı olan Seni Anlıyorum Çocuk ile de iletişim alanındaki profesyonel bilgileri ışığında ebeveynlere, çocuk eğitimi konusunda yardımcı olmayı amaçlıyor. 

Çocuğunuzu ilk kucağınıza aldığınız anı hatırlıyorsunuz değil mi? Ne kadar kaygılı, korkak, acemi, ne yapacağını bilmeyen; aynı zamanda da ne kadar mutluydunuz...

Birçoğumuz psikolojik ve fiziksel şiddetin normal karşılandığı dönemde büyüdük. Hiçbirimiz geçmişe dönüp de kendi çocukluğumuzda bize yapılan hataları düzeltemeyiz. Ama kendi çocuğumuzun geleceğini mutlu bir çocukluk üzerine inşa edebiliriz!

Her anne ve baba gibi sen de zaman zaman çaresiz kaldın ve sabrın tükendi. Hiç istemediğin şeyleri yaptın belki...

Ya da çocuğunu büyütürken karşılaştığın sorunlara bir türlü çözüm bulamadın... Belki de çocuk eğitiminde doğru bildiğin yanlışlar vardı! "Ben çocuğumu en iyi şekilde anlamak; sorunlarımı sevgi ve sabırla çözmek ve ona miras olarak mutlu bir çocukluk bırakmak istiyorum!" diyorsan bu kitabı mutlaka okumalısın.

Ben bir anne olarak, bu kitabı okuyan herkese; çocuğunuz ile olan ilişkilerinizi sevgi, saygı, şefkat ve sabır üzerine yeniden inşa edeceğinizin sözünü veriyorum...

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.