Yardım Ediyorum Yardımseverlik - Erdemler 1 - Timaş Yayınları

 : 9789752639447
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

Erdem Eğitimi, sağlıklı düşünen, hisseden ve davranan bireylerin yetişmesi için gerekli ve vazgeçilmez bir eğitimdir.

Bu sette temel on erdem; masallar, hikâyeler, dramalar, oyunlar, bulmacalar, ev içi ve sınıf içi etkinliklerle anlatılıyor. 

İlköğretim Hayat Bilgisi ve Sosyal Bilgiler öğretim programında yer alan kazanım ve kavramları da destekleyen bu set, hem içerik hem öğretim yöntemleri açısından eğitimciler ve anne babalar için de mükemmel bir kaynak olacak.

·Erdemleri Eğitimciler, psikologlar, edebiyatçılardan oluşan uzman bir kadro tarafından hazırlanmış, danışman kontrolünden geçmiştir.

·Ebeveyn ve Öğretmen Rehberi hediyeli.

Erdemler Dizisinin Hedefi: 

·Sevilen

·Sayılan

·Öz saygısı ve öz güveni gelişmiş

·Çevreye duyarlı

·Girişimci

·Güvenilir

·Mutlu bireylerin yetişmesine destek olmak.

Editörün görüşü

Beş yetkin yazar ve proje danışmanı tarafından hazırlanan kitap, 'yardımseverlik' davranışı üzerine günlük hayattan çeşitli hikâyelerle anlatılıyor. Çocukların anlayacağı sade ve nahif bir dille anlatılan hikâyelerin, özellikle küçük yaşta çocukların günlük yaşamlarında karşılaşma olasılığı yüksek olaylardan seçilmesi kitabın en büyük avantajı.

En önemli cümle

Eğer yardımsever bir insan olursak ihtiyaç sahibi kimselerin işlerine yardım ederek onları sıkıntıdan kurtarırız.

Bu kitap neden önemli

Erdemler serisinin 'Yardımseverlik' başlığı, hayatın her anında karşılaşacağı olaylara tepki verirken, oyun oynarken, arkadaşlarla ilişkilerde, herhangi bir soruna çözüm ararken, insan ilişkilerinde, aile hayatında, doğaya ve hayvanlara karşı, okul yaşamında ve iş planlamasında yardımseverliğin ne kadar önemli olduğuna dikkat çekiyor. Öykü ve hikâyelerle bu önemli kavram eğlenceli bir şekilde anlatılırken oyunlarla da yardımseverlik kavramının içselleştirilmesi sağlanıyor.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.