Vigor Boom 40 Cm Konfeti Karnaval Zr-7

 : 8654535251011
 : Tükendi

Partinin en eğlenceli yerinde havada uçuşan renkli ve parlak kağıtlar eğlencenin dozunu artırıyor. Kutlamalar ve Partilerinizde kullanabileceğiniz farklı KONFETİ çeşitleri, partilere renk katıyor.
Konfeti Çeşitleri daha çok doğum günü ve benzeri partilerde tercih edilen parti malzemesi olması ile eğlencenizin heyecanını arttırmak, çocuklara güzel bir sürpriz yapmak için en ideal parti malzemelerinden biridir.
Her ne kadar en çok çocukları cezbetse de konfetinin aslında geniş bir kullanım alanı bulunmaktadır. Düğün, Nişan, Organizasyon, Doğum Günü Partileri ve benzeri tüm özel günlerde, maçlarda, kapalı ya da açık parti mekanlarındaki özel gösterilerde kullanımı oldukça yaygındır.
Patlayarak etrafa renkli kağıt ya da şeker benzeri şeyler saçan konfeti çeşitlerinin yanı sıra, patlatılmadan kullanabileceğiniz, masa ve benzeri yerlerde dekor süsü olarak tercih edebileceğiniz konfeti serpme süsleri de mevcuttur. Bu serpme konfeti çeşitleri ise daha çok özel süprizlerde veyahut kutlamalarda masa ve benzeri alanlara dağıtılarak, hoş dekorlar elde edilebilir.

Siz de Süsle Baby & Party Store nin sizin için bir araya getirdiği rengarenk ve birbirinden farklı konfeti çeşitlerinden parti amaç ve de mekanınıza uygun olanı seçerek özel gün kutlamalarınızı daha da renkli, heyecanlı, süpriz ve anlam dolu kılabilirsiniz.

ÜRÜN DETAYI :
Konfeti İç Malzemesi : Kırpıntı Metalize ve Kağıt Parçalarından oluşan, yaklaşık 30 gr ağırlığında.
Konfeti Dış Malzemesi : Parlak 1. Kalite Baskılı Kağıt.
Konfeti Uzunluğu: 40 cm. dir.

ÜRÜN KULLANIM TALİMATI :
Konfetileri patlatmak oldukça kolaydır; silindir konfetinin alt tarafında bulunan tüpün üst tarafını sol elle sıkıca tutun, tüpün alt tarafını sağ eliniz ile ok yönüne çevirin ve konfeti yağmurunun keyfini çıkartın.
Konfeti kullanımında bir kaç hususa dikkat etmek gerekir. Mutlu başlayan kutlamalarınız kötü bir şekilde sonlanmaması için önemsiz görünse de ufak önlemler almanızda fayda var. Bunların en önemlisi konfetinin içinde sıkıştırılmış hava bulunduğu için patlatıldığında üst kısmından orta şiddette kağıt parçacıkları ve hava çıkmaktadır. Bu çıkan hava konfetinin ucunda bulunan ve kağıtları konfetinin içinde muhafaza etmeye yarayan ufak bir tıkaçtır. Hızla çıkan hava ve kağıtlar bu tıkacı da konfetinin tutulduğu yöne doğru fırlatmaktadır. Konfeti patlatırken konfetinin yukarı doğru yada insansız bir ortama doğru tutulması tavsiye edilir. Bir diğer hususta konfetiyi patlatmak için konfetinin alt kısmının hafif bir çevirme işlemine tabii tutulmasıdır. Ambalajın alt kısmında alt tarafın hangi yöne doğru çevrileceği belirtilmiştir. Konfeti patlatırken lütfen bu ayrıntılara dikkat ediniz.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.