Victorinox Çakı Picnicker 111 Mm Kırmızı Vt 0.8353

 : 7611160058157
 : Tükendi

Victorinox Picknicker, edc klasörünün (günlük katlama bıçağı) başarılı bir şekilde yerini alan, 111 mm boyutunda sağlam bir çakıdır. Bütün bunlar, sağlam yapısı, optimum uzunluğu 80 mm olan bir kilitleme bıçağı ve günlük işler için kullanışlı, düşünceli araçları sayesinde.
Çakı, dayanıklı poliamidden yapılmış profilli astarların tutturulduğu sağlam bir çelik iskelete sahiptir.
Victorinox Picknicker, düz kilitlenen 80 mm'lik bir bıçak, kilitli düz başlı bir tornavida, bir tirbuşon, bir tirbuşon dahil olmak üzere işte, alışveriş yaparken, dağ gezilerinde veya arkadaşlarla mangal yaparken kullanışlı olabilecek en önemli araçlarla donatılmıştır. şişe ve konserve açacağı ve bir soyma aleti.
Bıçağı ve tornavidayı kilitlemek için, sağlamlığı ve kullanım rahatlığıyla (tek elle çalıştırma mümkündür) değer verilen klasik gömlek kilidi kullanılır.


https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.