Uzayda Bir Yatılı Okul-günışığı Yayınları

 : 9789944717588
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Uzayın derinliklerinde bir okul. Ama ne okul!

Gençler için kaleme aldığı Kolaysa Ağlama, Hiç Adil Değil ve Ötesi Yok adlı kitaplarıyla tanınan kütüphaneci, yazar Suzan Geridönmez'den, çocuklar için zekice kurgulanmış, muzip, şaşırtıcı bir uzay macerası! Uzak bir gezegende yaşayan uzaylı çocuk Yazu'nun başından geçenler çocukları eğlendirirken, günümüz dünyasının önemli sorunlarına mizahla eğiliyor. Farklılıkların uyumu ve anlamı üzerine düşündüren roman, ne olursa olsun canlılar arasında ayrım yapılamayacağını, her canlıyı kendi doğasıyla kabul etmenin önemini anlatırken, güldürmeyi de unutmuyor. Yetişkinlere, dünyanın sorunlarını çocuklarla farklı bir gerçeklik hayaliyle tartışma fırsatı veren roman, akılcı kurgusu ve Huban Korman'ın özgün desenleriyle zevkle okunuyor.

Konusu

Yazu, "Negezeg" gezegeninde yaşayan, eşitlikçi ve barışçıl bir yaşam süren "nasniler"den biridir. Doğacak ikiz kardeşleri yüzünden ailesinin ilgisini yitireceğine inanan küçük uzaylı Yazu'nun okulla da başı derttedir. Yalnızca kendisi gibi insan geni taşıyanların gidebildiği özel bir okulda yatılı okumak için ailesini ikna eder. Oysa, sert kurallarla yönetilen okulun müdürü Hayin Başkan'ın gizli planlarını fark eden Yazu ve arkadaşlarını zor günler beklemektedir.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.