Uc-logıc Fp430 A7 Lapazz Kablosuz Grafik Tablet

 : 4719815000537
 : Tükendi

Güçlü Özelliklerle Bütünleşen Yeni FunPad

2006 yılından beri Türkiye'de tasarımcıların cebini düşünen, kaliteli ve performanslı grafik tablet markası olan UC-Logic'ten yepyeni bir grafik tablet! Kompakt ölçüleri ile masanızın üzerinde rahat kullanım sunan FunPad; 10cm x 7,6cm aktif alanıyla rötüş, dekupaj gibi işlemlerinizde elinizin altında olacak. 18 kısayolu ile sıkça başvurduğunuz klavye kombinasyonları kaleminizin ucunda olacak. 2540LPI çözünürlük ve 1024 kademe basınç kademesi ile tüm işlerinizde ve en detaylı çizimlerinizde yanınızda! Üstelik küçük ve hafif yapısı ile kolayca taşıyabileceksiniz.

Neşeli ve Kaliteli Üst Yüzey

UC Logic Lapazz FunPad 430 grafik tablet üst yüzeyi fare kullanımı için de uygundur. Aktif alanından daha büyük kullanım alanına sahip FunPad ile çalışmalarınızda kaleminiz ile harikalar yaratırken, fare kullanacağınız zaman başka mouse pad'e ihtiyacınız olmayacak!




Yüksek Raporlama Hızı ile Kesintisiz Çizimler

FunPad 430 saniyede 100 defa tablet yüzeyinde oluşan sinyalleri bilgisayara raporlar. 100RPS yüksek raporlama hızına sahip FP430 kaleminizden çıkan çalışmaları, en hızlı dairesel çizimlerinizi dahi bilgisayar ekrana kablosuz olarak kusursuz ve anında taşır.

<ıframe height="398" src="https://player.vimeo.com/video/20986678?byline=0&portrait=0&color=ffffff" frameborder="0" width="600" name="I1"> 
 

1024 Kademe Basınç Duyarlılığı

Çizim yaparken grafik tablet ile fare arasındaki en büyük fark tabletin basınç hassasiyetinin olmasıdır. Bu sayede tek bir hamlede fırça değiştirmeden inceden kalına değişen çizgiler çizmek boyama yapmak mümkün. FP430'un sunduğu 1024 kademe basınç hassasiyeti çizimlerinizi kolay ve hızlı bir biçimde gerçek bir fırça kullanırcasına yapmanızı sağlar.




Tümüyle Özelleştirilebilir 18 Neşeli Kısayol Tuşu 

UC-Logic FunPad 430 tabletin aktif alanı çevresine yerleştirilmiş 18 adet kısayol tuşu sayesinde sık ihtiyaç duyduğunuz programlara ve komutlara çok daha hızlı şekilde ulaşabileceksiniz. Uçan balonlar şeklinde yerleştirilmiş neşeli kısayollar ile hazır atanmış komutları kullanabilir veya yeni komutlar ayarlayabilirsiniz. Pen Tablet yazılımı sayesinde bu tuşların çalıştıracağı kısayolları veya programları kolayca belirleyebilirsiniz.



Kalem Eğim Algılama ile Hattat Keskinliğinde Çizimler

Kalem Eğim Algılama fonksiyonu UC-Logic Lapazz serisi grafik tabletlerde tam 60o'dir! Kullandığınız yazılımda uygun fırçalar seçip tabletinizi kesik uçlu bir kalem gibi kullanarak eşsiz çizimler ve benzersiz tasarımlar yaparken UC-Logic Lapazz grafik tabletler her zaman en büyük yardımcınız olacaktır.
 



Çift Monitör Desteği ile Çalışma Ufkunuzu Genişletin

Güncellenen yazılımı ile Windows 7 altında mükemmel çift ekran desteği desteği sunan UC-Logic ile ikili monitör konfigürasyonları kullanabilirsiniz. Ayrıca satın alacağınız Ergotron çiftli monitör kolu gibi ürünlerle bir ekrana fırça ve paletleri diğer ekrana çizim alanınızı koyarak çok daha efektif bir çalışma ortamı yakalayabilirsiniz.


<ıframe height="398" src="https://player.vimeo.com/video/20986521?byline=0&portrait=0&color=ffffff" frameborder="0" width="601" name="I2"> 

Windows 7 ve Office 2007'de Mükemmel Sunumlar

Windows 7'de grafik tableti sisteminize tanıttığınızda, PC'nize Tablet PC fonksiyonlarını kazandıracaksınız. Bu sayede ekran klavyesi, çizerek not alma, MSN'de el yazınız ile mesaj gönderme, tek bir kalem hareketi ile klavye kısa yolları kullanma fonksiyonları işlevsel hale gelir. Sisteminize bir tablet bağlandığında aktif olan Office 2007'nin mürekkep fonksiyonları ile WORD, EXCEL, POWER POINT gibi uygulamalara dilediğiniz gibi çizim ekleyebilir, dikkat çekici dosyalarınızla mükemmel sunumlar yapabilirsiniz. 

Pen Notice 1.1 ile Öğretmenlerin de Yanında

Pen Notice ile sunum veya projeksiyonda anlatım yapmak artık çok daha kolay. Ekrandaki görüntüler üzerine çizebilir, yazabilir, bunları kaydedebilirsiniz. Bu sayede çok daha interaktif sunumlara imza atabilirsiniz. Ayrıca projeksiyon destekli ders anlatımında kullanabileceğiniz TAM EKRAN BEYAZ TAHTA fonksiyonu ile bütün ekranı yazı/çizimleriniz için kullanabilecek, yeni tahtalar arası geçiş yapabilecek, ders sonunda kaydedebilecek ve isterseniz yazıcıdan çıktı alarak öğrencileriniz ile paylaşabileceksiniz.



 

Kauçuk Kaymaz Taban, Taşınabilir Boyut

FunPad 430 grafik tabletin tabanı kaliteli %100 kauçuk malzemeden yapılmıştır. Tablet üzerinde mükemmel işlere imza atarken tabletiniz masanızın üzerinde asla hareket etmeyecektir. Üstelik FunPad 430, küçük ve hafif yapısıyla çantanıza kolayca sığar, rahatça taşımanıza olanak tanır.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.