Tx Txacnbergst Notebook Soğutucu 5 Kademeli

 : 8697939881392
 : Tükendi

Taşınabilir dizüstü bilgisayarların performansını etkileyen en önemli sorun olan ısıya kökten çözüm TX ErgoStand'da! 140mm'lik güçlü Mavi LED'li fanı sayesinde bilgisayarınız hayal ettiği serinliğe kavuşacak. Birinci kalite ABS plastik ve alüminyum kullanılarak yapılmış TX ErgoStand'ın 5x kademe yükseklik ayarı, kauçuk destekleri, 2 x USB portu metal mesh yüzeyi ile daimi serinlik ve ekstra fonksiyonelliğe bir arada sahip olacaksınız.

Masaüstü Stili Ergonomi İçin 5 Kademeli Yükseklik Ayarı

5 Kademe yükseklik ayarına sahip TX ErgoStand'da soğutucu yüksekliği ile masaüstü bilgisayar benzeri kullanım arasında kolayca geçiş yapabileceksiniz. Dizüstü bilgisayarınızı kullanırken hatalı duruştan dolayı oluşabilecek omuz, sırt ve boyun ağrısını TX ErgoStand'ın uygun çalışma açı seçenekleri ile azaltacaksınız. Metal destek ayağı ve maksimum 45 derece açısı ile bir notebook soğutucudan fazlasını TX ErgoStand'da bulacaksınız.

Çift Monitör Kullanım İçin İdeal Tasarım

TX ErgoStand'ın 5 kademeli yükseklik ayarı ile dizüstü bilgisayarınızın ekranını harici LCD monitörünüz ile aynı seviyeye getirerek çift ekran bilgisayar kullanımına kavuşabilirsiniz.

Sessizliğin Anahtarı 14cm Büyük Fan!

1000 RPM dönüş hızına sahip, TX ErgoStand'ın 140mm büyük fanı dizüstü bilgisayarlar için sessizlik ile performansı buluşturuyor. Ürettiği 28 CFM yüksek hava akımı bilgisayarınızın serinletilmesini sağlıyor. Ayrıca dizüstü bilgisayarınızı serinletmenin yanısıra parlak, mavi LED'li yapısı ile bilgisayara ayrı bir hava katıyor.

Alüminyum Izgara ile Geliştirilmiş Hava Akımı

Güçlü 140mm'lik fan, aerodinamik olarak tasarlanmış alt fan ızgarasından çektiği hava akımını hava mukavemeti düşürülmüş alüminyum üst ızgaradan bilgisayarınıza ulaştırır. Bilgisayarınızın ısınmasına fırsat vermeden her noktasını soğutur. Alüminyum ızgaranın sunduğu genişletilmiş soğutma alanı ile bilgisayar performansının stabil ve sürekli olmasını sağlar.

Hareketli Notebook Tutucular

Dizüstü bilgisayarların boyutları ve ön panel çıkışlarının yeri değişebilmektedir. TX ErgoStand tasarımının kilit noktalarından olan ön notebook tutucular yer değiştirilebilir yapıdadır. Bilgisayarınızın boyutuna göre, ön panel çıkışlarını kapatmayacak şekilde kolayca yerini ayarlayabilirsiniz. Özel sünger destekleri ile bilgisayarınızı tutarken zarar vermez!

Non-Slip Tasarım

ErgoStand'ın altında bulunan geniş non-slip özelliğe sahip ayaklar ile soğutucunuz masaya sıkı tutunur, kolay hareket etmez.

Port Kaybettirmeyen Tasarım 

TX ErgoStand ile dizüstü bilgisayarınızı soğuturken USB port sayınızda kayıp olmaz. Ergostand'ın USB girişlerinden birini bilgisayarınıza bağlantı yapmakta kullanacak, diğerine ise dileğiniz USB cihazı bağlayabileceksiniz. 

Açma Kapatma Düğmesi

TX ErgoStand'ın fanını dilediğinizde kapatmak için arka bölüme açma kapatma düğmesi eklenmiştir.

Düşük Enerji Kullanımı, Maksimum Pil Ömrü

Dizüstü bilgisayarınızdan sadece 1W güç çeken TX ErgoStand'ın düşük enerji sarfiyatı ile pil ömründen feragat etmeden serin bir bilgisayar kullanımına sahip olacaksınız.  

Adaptör & Yazılım Gerektirmeyen Tak Kullan Özelliği

Soğutucunuzu bilgisayarın tek USB portuna takın ve yazılımsız, kurulumsuz tüm özellikleri ile tam performansta kullanmaya başlayın. Ekstra adaptör gerektirmeyen yapısı ile TX ErgoStand'ı bilgisayarınızın olduğu her yerde kullanabileceksiniz!

Yüksek Kaliteli, Çevreci, Sağlıklı

TX ErgoStand sağlığınızı düşünerek, birinci kalite ABS plastik ve alüminyumdan yapılmıştır. Çevre standartlarına uygun olarak üretilen TX ErgoStand ile bilgisayarınızı güvenle serinletin.

Teknik Özellikler
Uyumluluk : 9" ile 17" arasındaki Ultrabook/ Notebook/ Macbook Air-Macbook Pro
Malzeme : Alüminyum/Plastik
Bağlantı : USB 2.0
Fanlar : 1 Adet 140mm Mavi LED' li Fan
Ses Seviyesi : 20dBA(A)
Yükseklik Ayarı : 5 Kademe
Ağırlık : 820 gr
Boyutlar : 370x265x64 mm
Ürün Kodu : TXACNBERGST

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.