Ttec 2kmm11s Rio Kumandalı ve Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Siyah

 : 8694470643236
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Ses Ayarı

Kablolu bir şekilde çalışır. Üzerinde ses ayarını yapabileceğiniz düğmeler vardır. Bu düğmeler ile sesi azaltıp yükseltebilirsiniz. 

Mikrofon Deneyimi

Mikrofonu da vardır. Bu mikrofon ile gelen çağrıları veya aramaları hızlı bir şekilde elinizi kullanmadan yanıtlayabilmeniz mümkündür. Pratik ve kolay kullanımı sayesinde telefon görüşmeleriniz daha konforlu geçer. 

Kaymayan Kulaklık Uçları

Kulaklık uçları hiçbir şekilde kaymaz. Kulakların içine tam olacak şekilde yerleşir. Bununla birlikte kulakların içinde ağrı ve acı hissi yaşatmaz. Gönül rahatlığı ile bu kulaklığı en kaliteli ses seviyesinde müziklerinizi dinlemek için kullanabilirsiniz. 

Silinebilir Özellik

Kulak uçları bir bez yardımı ile kolay bir şekilde silinebilir. Temiz ve hijyenik bir yapıda üretilmiştir. Çok kir ve toz tutmaz. Sağlık testlerinden geçirilerek üretilmiştir. Uzun seneler boyunca kullanabilirsiniz. 

Müzikten Vazgeçmeyin

Müziklerinizi en kaliteli ses seviyesinde dinleyebilme şansınız vardır. Aynı zamanda üzerinde yer alan düğmeler ile müzik oynatma, durdurma ve atlatma işlemlerini de tek bir dokunuş ile yapabilmeniz mümkündür. 

Aktivitelerde Arkadaş 

Spor yaparken yanınızda götürerek istediğiniz müziği dinleyip sporunuzu daha eğlenceli bir hale dönüştürebilirsiniz. Bunun dışında seyahate çıktığınız zamanda yanınızda sizin en güzel arkadaşınız olur. Bu sayede istediğiniz müzikleri istediğiniz tonda dinleme şansını elde edebilirsiniz. İstediğiniz kadar yüksek sesle müziklerinizi dinleseniz bile dışarıya asla ses gitmez. 

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.