Tp-lınk Ls1005g 5 Port 10\100\1000 Mbps Switch Plastik Kasa

 : 6935364085469
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL


5 × 10/100 / 1000Mbos Auto-Negotiation RJ45 bağlantı noktası, Otomatik MDI / MDIX'i destekler
Yeşil Ethernet teknolojisi ile güç tasarrufu
IEEE 802.3X akış kontrolü güvenilir veri aktarımı
Plastik kasa, masaüstü veya duvara montaj tasarımı
Tak ve çalıştır, yapılandırmaya gerek yok
Fansız tasarım sessiz çalışma sağlar.

Let LiteWave Ağ Hızınızı Artırın ve Enerjiden Tasarruf Edin
TP-Link LiteWave Serisi Yönetilmeyen Switchler, kablolu ağınızı genişletmek için kolay ve uygun fiyatlı bir yol sunar. Kullanımı kolay ve güvenilirdir. Bu tak ve çalıştır anahtarlarıyla, ağ bağlantılarınızı anında birden çok aygıta genişletebilirsiniz. Tüm bağlantı noktaları Auto-MDI / MDIX'i desteklediğinde, kullanılacak kablo türü için endişelenmenize gerek yoktur.


Ethernet'inizle Yeşillenin
LiteWave Serisi ayrıca enerji tasarruflu teknolojiyi destekleyerek güç ve paradan tasarruf etmenize yardımcı olur. Güç tüketimi otomatik olarak bağlantı durumuna ve kablo uzunluğuna göre ayarlayarak karbon ayakizinizi en aza indirirken ağınızı genişletmenizi sağlar. Gezegeni kurtarın ve enerji faturalarınızı düşürün - kazanın!

İhtiyacınız Olan Yeri Kullanın Ancak İhtiyacınız Olan
LS1005G, bilgisayarlar, yazıcılar, web kameraları, IPTV'ler gibi ağ bağlantılı cihazlarla tam olarak uyumludur. Çok çeşitli uygulama senaryolarına sahiptir ve okul yurtlarında, gözetim evlerinde ve küçük işletmelerde ağ oluşturma için uygundur.


https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.