Timaş Yay.-türkiyeyi Geziyorum4 - Levent Bolu'da

 : 9786050821406
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

Levent, yaramaz kardeşi ve muzır sınıf arkadaşlarıyla eğlenceli, heyecanlı, bilgi dolu geziler yapmaya devam ediyor. Levent'in her bir kitapta yaşadığı maceraları okurlar çok sevecekler ve Levent eşliğinde gezmeye devam edecekler.

Editörün görüşü

Levent Türkiye'yi Geziyorum serisinde Levent ve tayfası, Türkiye'yi keşfe çıkıyor. Her kitapta o şehre ait doğal güzellikler, tarihî geçmiş, öne çıkan yerler; kimi zaman komik, kimi zaman duygulu maceralar eşliğinde anlatılıyor. Tayfa ziyaret ettiği her şehirde, o şehre ait önemli yerleri geziyor, görüyor ve öğreniyor. Hem ülkemizin doğal ve kültürel güzelliklerini öğreniyorlar hem de millî kültür ve bilinç ediniyorlar. Aynı zamanda heyecanlı maceralar yaşıyor, çok mu çok güldürüyorlar. Çocuklar, Türkiye'yi Geziyorum 4 serisiyle çok öğrenecek çok eğlenecekler!

En önemli cümle

- Çocuklar, Bolu'nun Mengen ilçesi aşçıları ile meşhurdur. Ülkemizin pek çok aşçısı oradandır. O yüzden Kâmil çok sevinmiş olabilir.

Bu kitap neden önemli

Türkiye'yi Geziyorum-Levent Bolu'da kitabında tayfa, aşçılarıyla meşhur Bolu'yu ziyaret ediyor. Göynük ve Mudurnu'yu geziyor, Armutçular Konağı'nı ziyaret ediyor, Bolu çikolatasını tadıyor ve bol bol yemek yiyorlar. Bu sırada pek çok macera yaşıyor, hem eğlendiriyor hem de güldürüyorlar. Çocuklar, bu kitapla belki gezip gördükleri belki de hiç gitmedikleri Bolu'yu, Bolu'nun tarihî ve doğal güzelliklerini öğreniyorlar. Aynı zamanda tayfa arasındaki sevgi, saygı, sorumluluk, dayanışma gibi değerlere de şahit oluyor, bu değerleri öğreniyorlar.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.