Timaş Yay.-levent Kaçış Uzmanı

 : 9786050824018
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

Köyde meyvecilik işini de öğrenen Levent ve tayfası; topladıkları armutları hırsızlara kaptırınca çok üzülürler. Vakit kaybetmeden ipuçlarını birleştirip hırsızları bulurlar. Fakat ne yazık ki hiç beklemedikleri bir anda hırsızlara yakalanırlar. Acaba Levent ve tayfasının, kaçış planı ne olacak?

 Artık takip ve kaçış konusunda uzmanlaştıkları için meyve hırsızlarını her zamanki gibi kıskıvrak yakalatmayı başarırlar. Üstelik, yine acayip komik bir macera ile.

Komik, saf, deli dolu Levent'in, haylaz kardeşi ve muzır sınıf arkadaşlarıyla birlikte "İz Peşinde" koştuğu, kılıktan kılığa girip her zamanki gibi  başına türlü işler açtığı bu maceralara bayılacaksınız!

Editörün görüşü

Mustafa Orakçı'nın eğlenceli ve sürükleyici üslubuyla yazdığı Çobanın Oyunu, çocuklara kitap okumayı sevdirirken hayvan sevgisinin önemini de anlatıyor. Çocuklarda kitaba dair bir merak uyandırarak okuma şevkini artırıyor. Bu kitapta, maceranın yanı sıra hayvan sevgisinin, iş birliği ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Çocuklar bu kitapla hem sorumluluk almanın faydalarını öğrenecekler hem de çok eğlenecekler. İz Peşinde 3 serisi, çocuklara yardımlaşma, iş birliği, paylaşma, arkadaşlık, dostluk, sorumluluk alma gibi değerleri kazandırıyor.

En önemli cümle

Meğer Kâmil bütün bu kahramanlıkları aç kalma korkusundan yapmış. Yemek yeme saati geçince paniğe kapılmış...

Bu kitap neden önemli

Levent İz Peşinde serisinin kitaplarından olan Kaçış Uzmanı, hem yeni bir maceraya sürüklüyor hem de emeğine sahip çıkmayı ön plana çıkarıyor. Serinin bu kitabında binbir özenle yetiştirdikleri meyvelerini çalan kişilerin peşine düşen Levent ve Tayfası, hem emeklerine sahip çıkmak hem de suçluları yakalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Böylece hem deli dolu bir macera yaşıyorlar hem de emek vererek ürettiklerine sahip çıkıyorlar, iş birliği, dayanışma ve sorumluluk duygusuyla hareket ederek problemlerini çözüyorlar.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.