Techfit Tf-1002 Platin Renk Mutfak Terasizi

 : 6901382325023
 : Tükendi

Elektronik Led Ekran
Dijital Hassas LED Ekran Terazi 5 Kg 1Gr Hassasiyet TF1002
TF1002 Elektronik Terazi 5Kg X 1g Dijital Mutfak Terazisi
Özellikler:
Bu ultra ince dijital mutfak terazisi ile şık paslanmaz çelik tartı yüzeyi. yüksek hassasiyetli sensörü LCD ekran ile negatif beyaz dijital
tartım aralığı:5000G/1G, 11LB/1LB, 5000 ML/1 ML, 176 OZ/1 OZ ( 1000 ml = 1000g = 2.2lb = 35 oz)
Malzeme: Paslanmaz Çelik
Boyutlar: 17.8x13.7x1.4 cm/7.0x5.3x0.5 inç
Platform: 13.5x13.5 cm/5.3x5.3 inç
Renk: Gümüş
Güç: 2 AAA (dahil Değildir)
Ürün Paket İçeriği:
1 x 5kg Mutfak Tartı
1 x Kullanım Kılavuzu
Not: Ürünün üzerindeki mavi jelatini çıkarmayı unutmayınız
İdeal tadı tutturmak reçeteyi tam olarak uygulamayı gerektirir. Siz de profesyonel ellerden çıkmış lezzetleri evinize taşımak istiyorsanız Techfit Tf1002 Dijital Hassas Led Ekran Mutfak Terazisine mutfağınızda yer vermelisiniz.
Birebir Ölçülerle Kusursuz Tarifler
Yemek yapmak hobiniz haline gelmişse ve dünya mutfağından farklı lezzetleri doğru uygulayarak denemek istiyorsanız, Techfit Dijital Hassas Mutfak Terazisi ile işiniz çok daha kolay. 1 gr değişikliği bile algılayan hassas ölçüm tekniğiyle farklı lezzetleri doğru teknik ile uygulayabilir, pişirdiğiniz yemeklerin kalori hesabını da çok daha kolay yapabilirsiniz. Özellikle dengeli beslenerek sağlığını korumak ya da diyet yaparak kilo vermek isteyenlerin işini oldukça kolaylaştıran bu yöntemde, kullandığınız malzemenin gramajını bildiğiniz için doğru kalori değerini hesaplayabilir, günlük enerji alımınızı kontrol altında tutabilirsiniz.
Neden Techfit Dijital Hassas Mutfak Terazisini Tercih Etmelisiniz?
Özellikle pasta ve tatlı tariflerinde tam ölçü kullanmak ürünün başarılı çıkması için çok önemlidir. İdeal lezzete ulaşmak için bu hassas terazi sizin için oldukça faydalı olacaktır.
Günlük yediğiniz yemeği ve aldığınız kalori miktarını Techfit Dijital Hassas Mutfak Terazisini kullanarak hesaplayabilir, daha dengeli öğünlere sahip olabilirsiniz.
Yüksek hassasiyetli sensörü sayesinde ölçümlerinizi en doğru ve pratik olarak yapabilir, yemeklerinizdeki lezzeti profesyonel düzeye taşıyabilirsiniz.
Şık tasarımı ve LED paneliyle kullanıcı dostudur. Ölçümlerinizi en pratik şekilde yapabilirsiniz.
Paslanmaz çelik malzeme dayanıklılığını perçinler, gönül rahatlığıyla silebilirsiniz.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.