Taşıtları Tanıyalım- Deniz Taşıtları Boyama Zamanı- Timaş Yayınları

 : 9786050820744
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

Taşıt türlerini çocuklarımıza öğretecek, boyama etkinliğiyle motor becerilerini geliştirecek, yaş grubuna uygun çizimleriyle eğlendirecek bir boyama kitabı dizisi: Taşıtları Tanıyalım!

Taşıtları farklı türlerine göre sınıflandıran dizinin bu kitabında çocuklarımız, Deniz Taşıtları ile tanışacak.  

Editörün görüşü

Boyama Zamanı serisi yenilendi! Şimdi çocuklar bu birbirinden güzel, eğlenceli boyama kitaplarıyla hem motor becerilerini geliştirecekler hem de tüm kavramların isimlerini öğrenecekler. Hayvanları, sebzeleri meyveleri, taşıtları öğreten BOYAMA ZAMANI, çocukların hayal gücünü besleyecek, onlara varlıkların isimlerini öğretecek.

Bu kitap neden önemli

*Çocuklarının küçük kas gelişimlerini sağlayan boyama etkinlikleri, el-göz koordinasyonları da artırır. *Boyama yaparak kendi eserlerini ürettiklerinden öz güvenleri artar. . Odaklanma becerileri gelişir. *Bu etkinlikler çocukların hayal gücünü yansıttığı gibi yaratıcı düşünmelerini de sağlar. *Çocuğu sanat ve resimle tanıştırır. *Kalem tutmayı öğrenirler, renkleri ve boyaları tanırlar.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.