Şşşt! Sessiz Olun Okuyorum - Timaş Yayınları

 : 9786050832952
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

Şşşş! Sessiz ol! Mine şu an kitap okuyor. 

Mine, bu TEK KELİMEYLE HARİKA ve AŞIRI İLGİNÇ kitabı bitirdiğinde yine gel.

Şşşt! Sessiz Olun Okuyorum, hayal gücünü ve okuma isteğini kamçılayan inanılmaz eğlenceli bir hikâye. 

Editörün görüşü

Şşşt, Sessiz Olun Okuyorum, son zamanlarda Türkiye'de artan okuma kültürüne katkı yapacak bir okul öncesi eseri. Kitaptaki baş karakterin elinden kitabı bırakamaması ve hayali arkadaşlarıyla oyuna katılmaması, onun okumaya düşkünlüğünü göstermesi açısından çok faydalı. Çocuklara örnek olarak bir karakter. Çizimleri, eğlenceli hikayesi çocukların dikkatini çekecek.

En önemli cümle

"Okumakla meşgulüm şu anda!"

Bu kitap neden önemli

Çocukların hayatı her şeyi yaşayarak ve deneyerek keşfettikleri okul öncesi dönem, onlara kitap okuma alışkanlığının kazandırılması adına oldukça önemlidir. Bu dönemde sosyalleşmeye başlayan çocuk, istek ve ihtiyaçlarını ifade etmeye başlar. Bu dönemde çocuğa, kitap okuyarak kendisini ifade etmesi becerisi kazandırmak önemli bir faaliyettir. Sessiz Olun Okuyorum kitabıyla çocuk, okumanın zevk veren, hayal gücünü harekete geçiren yanını görecek. Kitap, sosyal becerilerine katkıda bulunacak, duyguları anlamasına yardım edecek. Yeni kelimeler öğrenecek, olay örüntüsünü kavrayacak. Aynı zamanda onun için bir eğlence ve hayal kurma aracı olacak.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.