Solo Ultra Havlu Kağıt Peçete 12 Li

 : 8690530032101
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Benzerlerinden daha fazla su tutarken yumuşaklıktan ödün vermeyen ve az miktarla çok iş gören 12'li ambalajıyla da avantaj sağlıyor ve sizi bir süre alışverişe çıkma derdinden kurtarıyor.

Mutfakta, banyoda ve evinizin her noktasında ihtiyaç duyduğunuz her anda pratik kullanım kolaylığı ile yardımınıza koşan ürün, dayanıklılığı ile dikkat çekiyor. Az miktarda kullanacağınız ürün ile mutfak tezgahınızı temizleyebilir; banyonuzda hijyen sağlayabilirsiniz. Özellikle çocuklu ailelerin işini kolaylaştıran ürün, aynı anda hem çok dayanıklı hem de çok yumuşak olmasıyla benzerlerinden ayrılıyor. Üstelik daha az ürün gerektiren durumlar için buçuk yaprak özelliği de bulunuyor. Bu sayede tasarruf etmenize yardımcı olarak kağıt israfını da önleyen ürün, çiçek desenli dokusuyla ise evinizi güzelleştiriyor. Süper emici formülüyle günün her anında hizmetinizde olan ürün, hayatınızı kolaylaştıracak ve küçük temizlik işlerini sizin için daha keyifli kılacak.

Günlük hayatınızda büyük fark yaratacak olan ürünü hemen sepetinize ekleyebilir ve zahmetsizce, hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.