Sleepy Vücut Temizleme Mendili Xl 50"li 30101-612

 : 8681212061175
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

2004 yılından beri çocuk bezi, yetişkin hasta bezi, ıslak havlu, hasta altı örtüsü ve cep mendili ürünleriyle üretimini devam ettiren marka, güncel teknolojileri takipte kalarak ürün gamını geliştirir. Tüketici memnuniyetini en üstte tutup, ihtiyaçlara çözüm sunarak kendi sektöründe öncü olan Sleepy, yurt içi ve yurt dışı dağıtım ağıyla standartların üzerinde ürünler pazarlar.
Hassas Ciltler İçin Güvenli Temizlik
Özellikle hasta ve yetişkin bakımında ön plana çıkan Sleepy 50'li Vücut Temizleme Mendili, alkol ve parfüm içermez.  Yakınlarınızın ve sizin hassas cildiniz için en idealidir. Tahriş edici kimyasallar içermemesi sebebiyle güvenle kullanabileceğiniz ürün, boyutunun normal bir ıslak mendile göre daha büyük olması ile de kullanım kolaylığı sağlar.
Acil Durumlarda Sleepy Yanınızda
Zamanınız kısıtlıysa, duş alamadıysanız Sleepy mendil ile içiniz rahat olsun. Tüm vücudunuz için kullanabileceğiniz ürün, yumuşak pamuktan oluşan ince yapısıyla en acil anlarınızda size temizlik hissini yaşatır. Islak ve Kolonyalı Mendil reyonunda bulabileceğiniz Sleepy Vücut Temizleme Mendili ile gün boyu temizliğin rahatlığını hissedebilirsiniz. 

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

  • 15.04.2023 14:50:25

    Ürünü uzun süredir kullanıyoruz. Oldukça memnunuz. Hızlı kargolama ve teslimat için teşekkür ederim.

    Hülya Ö******