Sırdaş 940 Yedek Keçe Kırmızı

 : 5500416456446
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Akıllı telefonunuzda** kolayca yer açın veya 150 MB/sn'ye* varan yüksek USB 3.1 hızlarıyla dosyaları cihazlar arasında hızla aktarın. Ters çevrilebilir USB Type-CT konektörü ve geleneksel USB konektörüyle SanDisk Ultra® Çift Sürücülü USB Type-CT, dosyaları akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar arasında hızlı ve kolay bir şekilde aktarmanıza olanak tanır. Ayrıca AndroidT için SanDisk® Memory Zone uygulaması (Google PlayT'de mevcuttur)*** cihazınızın belleğini ve içeriğinizi yönetmenize yardımcı olur. SanDisk Ultra Çift Sürücülü USB Type-C, yeni USB Type-C cihazınız ile geleneksel USB bağlantı noktalarına sahip cihazlarınız arasında mükemmel bağlantıdır.

USB Type-CT cihazları için flash sürücü
Yeni USB Type-C bağlantı noktasına sahip yeni nesil cihazlar için özel olarak tasarlanmıştır. Ters çevrilebilir konektör simetrik bir tasarıma sahiptir, böylece her zaman doğru tarafı yukarı bakacak şekilde takmayı kolay ve hızlı hale getirir.
Yüksek hızlı USB 3.1
150 MB/sn'ye* varan yüksek hızlı USB 3.1 performansı, fotoğraflarınızı, videolarınızı, şarkılarınızı ve diğer dosyalarınızı cihazlar arasında aktarmak için daha az zaman harcayacağınız anlamına gelir.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.