Selpak Mendil Losyonlu

 : 8690530261327
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL
Birim Fiyat
 

Selpak Losyonlu Mendil, sık sık mendil kullandığınız dönemlerde burnunuzun çevresindeki tahriş nedeniyle oluşan kızarıklıkların önlenmesini sağlar. İçeriğindeki losyonda yer alan E vitamini sayesinde burnunuzun kenarındaki yanma ve yara hissini azaltan Selpak Losyonlu Mendil, ayrıca vitamin içeriği sayesinde cildinizi de besler.

Evde, işte, arabada kısacası her yerde kolayca yanınızda taşıyabileceğiniz boyutta üretilen losyonlu mendil, kullandığınız zaman klasik mendillere göre daha ferah ve rahat bir his verir. Çoklu paket halinde satın alacağınız Selpak Mendil'i çantanıza, arabanızın torpidosuna, cebinize ve çekmecenize ayrı ayrı koyarak, olası bir kullanım ihtiyacınızda her zaman elinizin altında bulundurabilirsiniz.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.