Şekercioğlu 200 Gr Rubby Çikolatalı Kahve

 : 8695820014621
 : Tükendi

Ruby Çikolatalı Türk Kahvesi

Türk kahvesi, Türkiye'nin en kültürel içeceklerinden bir tanesidir. Her gün düzenli olarak tüketildiğinde birçok faydası bulunur. Enerji vermesi, odaklanmaya yardımcı olması, en çok bilinen faydaları arasındadır. Yüzyıllardır tüketilen Türk kahvesi, farklı çeşitler ile karşımızdadır. Ruby çikolatalı Türk kahvesi ise; kahveye yeni bir farklılık getiriyor. Türk kahvesinin sert içimini, daha hafif hale getiren Ruby çikolatalı Türk kahvesi, diğer türk kahveleri gibi hazırlanıyor ve dilerseniz yanında çikolata ile sunuluyor.

Türk kahvesinin yine kültürel bir etkisi de bulunuyor. Kız isteme merasimlerinde, bayramlarda, özel toplantılar ve günün her anında tüketebileceğiniz Türk kahvesi ailesine katılan: Şekeroğlu Ruby çikolatalı Türk kahvesi günün en lezzetli içeceği olacak.

Ruby çikolatalı türk kahvesi: yumuşak ve orta içimli olarak adlandırılabilecek bu eşsiz Türk kahvesi çeşidi, artık hayatımızda yerini alıyor. Ruby çikolatasının yumuşak aroması sayesinde farklı bir kahve deneyimi yaşıyor olacaksınız.


https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.