Sbs 2100878 Tablet ve Telefon Tutucu Standı

 : 8018417333170
 : Tükendi

ÇOKLU CİHAZLAR İÇİN
Masaüstü standı akıllı telefon, tablet ve e-Okuyucu gibi 12 inçe kadar olan cihazlarla uyumludur. Cihazlarınız için optimum stabiliteyi garanti eden özel destek tabanı sayesinde gönül rahatlığıyla okuyabilir, yazabilir ve video izleyebilirsiniz.
GÜVENLİ VE AYARLANABİLİR
Ayarlanabilir, eğilebilir çerçeve, cihazlarınız için doğru açıyı seçmenize olanak tanır. Uzatılabilir direk, bir video görüşmesi sırasında tabletinizi veya akıllı telefonunuzu doğru yükseklikte tutmanıza olanak tanır. Lastik ayaklar, herhangi bir düz yüzeyde optimum tutuş sağlar.
KOMPAKT
Masa standı katlanabilir. Bir çantada veya sırt çantasında kolayca taşınabilir. Piknik masasında veya tren masasında bile istediğiniz kişiyi görüntülü arayın.
ANA ÖZELLİKLER:
12"'ye kadar olan cihazlar için
AYARLANABİLİR VE EĞİLEBİLİR
katlanabilir kutup 8 ila 12 cm arasında uzanır
plastik ayak

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.