Şaşkın Dinozorlar - Eğlenceli Bilgi Yayınları

 : 9786050826982
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

Önce dinozorlar ortaya çıktı ve milyonlarca yıl boyunca yeryüzünde hüküm sürdüler.Sonra çok garip bir şey oldu ve hepsi birden ortadan kayboldu. Şimdiyse onlardan hala kurtulamıyoruz.Bu tehlikeli el kitabında yalnızca herkesin bildiği gerçeklerle yetinmeyeceksiniz. Gelmiş geçmiş en akıl almaz hayvanları keşfedecek, çatlak paleontologların çözmek için can attıkları dinozor sırların öğreneceksiniz. Dinzorların başına gelen flaketleri hatta neler yediklerini keşfetmeye hazır olun! T-Reksi sanık sandalyesine oturtun, arkadaşlarınıza müthiş dinozor sorularımızdan sorun ve dinozor dedektifi olup olamayacağınızı görün. Haydi başlıyoruz!

Editörün görüşü

Şaşkın Dinozorlar kitabında, eğlenceli karikatürlerle gelmiş geçmiş en akıl almaz hayvanları keşfederek dinozorların sırlarını öğreneceğiz. Aynı zamanda dinozorlar hakkında pek çok bilgi öğrenecek, paleontologların nasıl çalıştığını görmüş olacağız.

En önemli cümle

Dinozorların başına gelen felaketleri, yeme alışkanlıklarını ve hatta dinozor dışkısı gibi iğrenç kalıntıları öğrenmeye hazır olun.

Bu kitap neden önemli

Karikatürleri ve esprili anlatımıyla bilimi sevdirerek öğreten kitap, sürükleyici diliyle de okuma alışkanlığı kazandırıyor. derslere de yardımcı olan Şaşkın Dinozorlar'ın müfredat uyumu bulunuyor.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.