Redka Koloni Rd5444

 : 8681049054449
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

REDKA KOLONİ Akıl zeka ve strateji oyunu 

Rengini seç en büyük koloniyi oluştur ve oyunu kazan!

Oyun; 12x12 birim karelerden oluşan ahşap zemin üzerinde, oyuncuların sırayla kendilerine ait renkteki kartları yerleştirmesiyle oynanır.

Kartlar, üst üste gelmeyecek ve panodan taşmayacak şekilde yerleştirilmelidir. Birbirleriyle bitişik hale getirilen aynı renkteki birim kareler koloni oluşturur.

Redka Koloni oyunu strateji belirleyebilmeyi geliştirirken bir yandan da oyuncuların analitik düşünme becerisini geliştiriyor.

Oyunun amacı aynı renkteki en büyük koloniyi oluşturmaktır. İki oyuncu da panoya kart yerleştiremediği zaman oyun sona erer.

Oyunun sonunda oyuncular kolonilerindeki kendi renklerine ait her birim kareyi sayarlar. Yerleştirilemeyen kartlar oyuncuların elinde kalır.

Oyuncuların ellerinde kalan kartlarda, rakip oyuncunun renginde kaç birim kare varsa, bu kareler rakibin kolonisine dahil edilir ve en uzun koloniyi oluşturan oyuncu oyunu kazanır.


Kazanımlar:

*Bütüncül düşünebilme

*İleriyi tahmin edebilme

*Analitik düşünebilme

*Strateji belirleyebilme


Kutu İçeriği:

*1 adet ahşap zemin

*14 adet kırmızı oyun kartı 14 adet mavi oyun kartı

* Yaş: +6 yaş üzeri çocukların oynaması için uygundur.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.