Rakun Kunkun - Timaş Yayınları

 : 9786051142456
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

 Çok keyifli, maceralı, sevgi dolu bu masallar; söz varlığınızı, hayal gücünüzü, okuma beceri ve alışkanlığınızı geliştirecek. Bu masalları bir çırpıda bitirecek, okumaya doyamayacaksınız.

Editörün görüşü

Çocuklara sorunlarla baş etme yollarını öğreten, onları duygusal yönden güçlendiren, evrensel değerleri benimseten, eleştirel düşünme yeteneği kazandıran masallar, çocukların hayatına Mini Masallar'la giriyor. Mini Masallar serisi, çocuklara belli değerleri benimsetiyor, onlara problemleri ve onları çözme yollarını anlatıyor. Eğlenceli, renkli çizimleriyle çocukların ilgisini çeken Mini Masallar, onları eğlendirirken aynı zamanda evrensel değerleri de benimsetiyor. Küçük boyutu, akıcı olay örgüsü, çocuklara yeni kelimeler kazandıran üslubuyla Mini Masallar'ı çocuklar çok seviyor.

En önemli cümle

- Gereksiz yere korna çalmak çok kaba bir davranışmış oğlum. Etrafımızdakiler rahatsız olabilirmiş. Biz korna çalmadan da eğlenebiliriz değil mi, demiş.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.