Plotek 61x50mt 80 Gr Plotter Kağıdı

 : 5500213564696
 : Tükendi

Plotter kağıdı, genellikle plotter cihazları tarafından kullanılan özel bir tür kağıttır. Plotter, genellikle büyük ölçekli teknik çizimler, grafikler veya diğer büyük formatlı belgeleri oluşturmak için kullanılan bir çıktı cihazıdır. Bu cihazlar, genellikle inşaat projeleri, mühendislik tasarımları, mimari çizimler gibi büyük ve detaylı belgeleri üretmek için kullanılır.

Plotter kağıdı, genellikle geniş rulo şeklinde gelir ve standart yazıcı kağıdından daha geniş bir yüzeye sahiptir. Ayrıca, çoğu plotter kağıdı, dayanıklılık ve uzun ömür için tasarlanmış özel bir kaplama veya malzeme içerebilir. Bu, çizimlerin zamanla solmamasını ve bozulmamasını sağlar.

Plotter kağıtları, genellikle belirli plotter marka ve modelleri için optimize edilmiş olup, çeşitli ölçü ve kalınlıklarda bulunabilir. Özellikle mühendislik, mimarlık ve diğer teknik alanlarda kullanılan plotter cihazları, genellikle yüksek çözünürlükte ve hassas çıktılar üretebilmek amacıyla bu özel kağıtları kullanırlar.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.