Phılıps Swv5401p-10 1.5 Metre 4k 2160p Hdmı Kablo

 : 4895185625461
 : Tükendi

Yüksek Kaliteli, Kusursuz Görüntü, Ses ve Veri Aktarımı
Philips %100 bakır kullanılarak yapılmış, ağ destekli, altın uçlu HDMI kabloyu sunar.  v1.4 HDMI kablo hem en yeni nesil 3D destekli HDMI formatı olan v1.4 hem de HDMI v1.3 bağlantı için mükemmel iletkenliğe sahiptir. Yüksek kaliteli HDMI kablo ile kusursuz görüntü, ses ve veri aktarımına sahip olacaksınız. 3D,  LED, LCD, Plazma TV''ler, Hi-Fi sistemler, HDMI uydu alıcılar, Xbox, PS3 gibi oyun konsolları, ev sinema sistemleri, medya oynatıcılar ve projeksiyonlarda artık mükemmel görüntü ve ses kalitesini yakalayın.       
Ekranın Sınırlarından Kurtaran 3D Deneyimine Hazırlanın
3 Boyutlu film, dizi ve yayınları izlemek için HDMI v1.4 (HDMI HighSpeed) bağlantılı cihazlar gerekmektedir. High Speed HDMI v1.4 kablonun sunduğu 4K × 2K çözünürlük desteği ile sınırları kaldıran 3D dünyasının eşsiz deneyimini yaşayacaksınız.
HDMI v1.3 Oyun Konsolları, Ev Sinema Sistemleri, Media Oynatıcılar ile Tam Uyumlu  v1.4 HDMI kablo geriye dönük HDMI standartlarıyla uyumludur. Oyun konsolları, ev sinema sistemleri, Blu-Ray oynatıcı ve FullHD medya oynatıcı gibi HDMI v1.3 bağlantıya sahip ürünler ile görüntü ve sesi aynı anda taşımak için kullanabilirsiniz. Philips HDMI kablo üzerinden kusursuz görüntü ve ses kalitesini aktarmak için HDMI kablolar yüksek iletkenlik gösteren altın kaplama uçlara ve iç bağlantı noktalarına sahiptir.       
Çarpıcı ve Doğal Renkler ve En İyi Ses Deneyimi İçin
HighSpeed HDMI Ethernet kablo yüksek kaliteli görüntü ve kayıpsız ses aktarımı sağlar. Full HD 1080p görüntü, Deep Color 30, 36 ve 48 Bit RGB/ YUV, xvYCC renk desteği ve PCM, Dolby Digital, DTS, Dolby Digital Plus, True HD  ve DTS-HD ses sinyallerini destekler.         
UHD ekran ne demek?
Ultra High Definition (UHD) ise Full HD'nin bir adım ilerisi olarak kabul ediliyor. UHD, Full HD'nin 1.920 x 1.080 piksel çözünürlüğünü dörde katlayarak 3.840 x 2.160'a ulaştırıyor. Dolayısıyla UHD'nin çözünürlüğü, 4K ile aynı değil. Ancak bizlere 4K diye tanıtılan TV'lerin ve monitörlerin çoğu, aslında UHD'dir.
Philips en yeni nesil HDMI formatı olan v1.4 için geliştirilmiş ağ destekli, altın uçlu HDMI kabloyu hazırladı. 3D destekli TV ile oynatıcınız arasındaki bağlantıyı yapmak için artık servet ödemeyeceksiniz. Philips HDMI kablo ile en iyi görüntü, ses ve veri aktarımına uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Philips HDMI kablo geriye dönük HDMI 1.3 versiyonuyla da uyumluluk göstermektedir. Bu sayede HDMI 1.3 destekli sistemlerle de rahatlıkla kullanabilirsiniz.
HDMI v1.3 Oyun Konsolları, Ev Sinema Sistemleri, Media Oynatıcılar ile Tam Uyumlu
Philips v1.4 HDMI kablo geriye dönük HDMI standartlarıyla uyumludur. Halihazırda bulunan oyun konsolları, ev sinema sistemleri, Blu-Ray oynatıcı ve Dark Cinemania Full HD medya oynatıcı gibi HDMI v1.3 bağlantıya sahip ürünlerde kullanabilirsiniz.
Üstün Kaliteli Dış ve İç Yapı, İdeal Uzunluk
Philips HDMI kablo üst yüzeyi dış etkenlere karşı dayanıklılığı arttırılmış PVC ile kaplanmıştır. Esnemelere, bükülmelere ve darbelere yüksek dayanım gösterir. İç yapısında yüksek yoğunluklu bakır kullanılan Philips HDMI kabloyu uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz. 150cm uzunluğunda olan Philips kablo sayesinde sisteminiz arasındaki bağlantıyı rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

  • 27.12.2021 19:43:25

    Orjinal ürün , firma hızlı kargolama yaptı ve ertesi gün elimize ulaştı. Teşekkürler

    SERKAN B**