Phılıps Fc9934\07 Torbasız Elektrikli Süpürge

 : 8710103869719
 : Tükendi

Philips Marathon Ultimate LED FC9934/07 toz torbasız elektrikli süpürge yüksek performansı ile mükemmel hijyen ve temizlik yakalıyor. Yeni nesil Philips teknolojilerini bir araya getiren elektrik süpürgesi kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

Siklon Teknolojisi ile Daha Hızlı ve Hijyenik Temizlik

  • Philips'e özel PowerCyclone 8 teknolojisi kullanan süpürge haznede biriken tozları en etkin biçimde ayrıştırıyor.
  • CarpetClean özel başlık sayesinde halılar derinlemesine temizleniyor. Tüm kıl, tüy ve saçlar dolanmadan toplanıyor.
  • Akıllı teknolojisi sayesinde kullanıcı durduğunda kendisi de otomatikman duruyor. 
  • Yenilikçi NanoClean teknolojisi sayesinde toz haznesinde biriken tozların tamamı en alt kısımda kalıyor, toz bulutu oluşmadan boşaltım yapılıyor.
  • Temiz hava filtre sistemi polen, toz ve hayvan tüyü dahil en ince tozları bile %99.9 başarı ile hapsediyor.

Teknik Özellikler

  • Motor Gücü (W): 650
  • Ses Seviyesi (dB): 75
  • Süpürge Türü: Toz Torbasız 
  • Hepa Filtre: Var 
  • Toz Hacmi (L): 2,2

Philips Hakkında

1891 yılında Hollanda'da kurulan Philips ev elektroniğinin en güvenilir markaları arasında yer alıyor. Kurulduğu günden bu yana yeniliklerin peşinde koşan firma, Ar-ge ve inovasyona yaptığı yatırımlar ile tanınıyor. Yenilikçi teknolojilerin öncüsü olan marka, günümüzde 7 kıtada birden satışı yapılan ürünleri ile tüketicilerin en güvendiği markalar arasında yer alıyor.

Kutu İçeriği

Standart ambalajı içerisinde 3 adet takılabilir aparat, kullanıcı kılavuzu ve garanti belgesi geliyor. Kullanmaya başlamak için kurulum ve montaj gerekmemek ile birlikte kullanıcı kılavuzunun kullanmaya başlanmadan önce dikkatlice okunması gerekiyor.

Yorulmadan İnce Detaylı Temizlik

Güçlü emiş gücü ve yüksek toz kapasitesi ile sert zeminlerde etkili temizlik yapıyor. Özel LED ışıklı başlığı ise yerde biriken ve gözle ayırt edilemeyen kiri, tozu ortaya çıkarıyor. Yıkanabilir toz haznesi ve HEPA filtresi ile performansı düşmeden temizlik yapabilmek için bakım rutinlerine uymak gerekiyor.

 

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.