Perfects 50125 Kontak Temizleyici Kırmızı Kapak

 : 5410764134326
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

YAĞLI KONTAK SPREYİ
Her türlü mekanik ve elektronik parçaları temizler , yağlar ve korur. Elektrik iletkenliğini arttırır. Neme , toza ve paslanmaya karşı etkilidir. Ev araç gereçleri , elektrik fişleri , menteşeler , kilitler ve raylı sistemler üzerinde ayrıca bahçe aletleri , otomobil farları , yat-deniz motorlarında ve bisikletlerin hareketli aksamlarında güvenle kullanılabilir. Korozyon ve pas önler , kir ve pası söker , sürtünme ve gıcırtıları ortadan kaldırır , silikon ve CFC içermez , metal ve plastik yüzeylerde güvenle kullanılabilir.
Her türlü mekanik ve elektronik parçaları temizler, yağlar ve korur.
Elektrik iletkenliğini iyileştirir ve sürtünmeyi ve aşınmayı azaltır. Perfects Kontak Temizleyici Sprey neme, paslanmaya ve korozyona karşı dayanıklıdır. Evdeki ev aletlerini, bahçe ekipmanlarını, araba kilitlerini, araba lamba duylarını, fiş ve fermuarları, menteşeleri, kilitleri ve perde raylarını temizler, yağlar ve korur. Bisiklet zincirleri ve dişlileri için de idealdir ve metal, plastik, boya ve kauçuk üzerinde güvenle kullanılabilir. Bu sprey silikon içermez.
Kullanım talimatları Oda sıcaklığında saklayın ve kullanın. Kullanmadan önce çalkalayınız. Kutuyu dik tutun ve 20 cm mesafeden püskürtün. Temizleyiciyi uygulayın ve ıslanmasına izin verin. Arta kalanları çıkarın ve parçalara neme, paslanmaya ve korozyona karşı dayanıklı son bir kaplama uygulayın. Anahtarlarda, kablo pabuçlarında, fişlerde ve konektörlerde temizleyici kullanırken, uygulamadan önce gücü kesin ve son kaplamayı uyguladıktan sonra kontakları hareket ettirin. Yapıştırıcılarda kullanmayınız. Ulaşılması zor alanlar için uzatma çubuğunu (kapakta bulunur) kullanın.
Bileşenlerin listesi Hidrokarbonlar, C11-C14, n-alkanlar, izoalkanlar, döngüler, < %2 aromatikler, Bütan, Propan, Propan-2-ol, Damıtıklar (petrol), çözücü ile mumu alınmış ağır parafinik, İzobütan, Hidrokarbonlar, C9-C11 , n, alkanlar, izoalkanlar, siklikler, < % 2 aromatikler, Oleik asit, (Z)-N-oktadek-9-enilpropan-1,3-diaminli bileşik

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.