Pensan My-tech 0.7 Tükenmez Kalem Kırmızı 2240

 : 8692404224032
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL
Birim Fiyat
 

Verimli, Kaliteli ve Rahat Kullanımlı Tükenmez Kalem
. Doküman üzerinde kullanım yapmaya uygun olan tükenmez kalem, birçok kağıt türü üzerinde başarıyla kullanılabiliyor. Dolayısıyla ürün, her farklı kağıt türü için farklı bir kalem kullanma külfetini de ortadan kaldırmış oluyor.
. Başarılı uç tasarımı sayesinde kullanım verimliliği son derece yüksek olan Pensan tükenmez kalem, yüksek yazım ve renk kalitesiyle dikkat çekiyor.
. Yuvarlak gövde tasarımı, tükenmez kalemin tutuşunu kolay, dengeli ve rahat bir şekilde gerçekleştirmeye yardım ediyor.
Ürünün Teknik Özellikleri
. Nikel ve gümüş malzeme karışımından üretilmiş olan, aşınmaya ve paslanmaya karşı dayanıklı, aşırı derecede sert tungsten karbür kaplaması bulunan uç, kullanıcılara sağlam ve sorunsuz bir kullanım fırsatı veriyor.
. Tükenmez kalemin İsviçre yapımı olan özel ucu, 0.7 mm uç kalınlığına sahip bulunuyor.
. Akışkanlık seviyesi minimuma indirilmiş olan mürekkep yazım sırasında dağılmıyor. Böylece yüksek yazım kalitesi sürekli hâle gelmiş oluyor.
Başarısı Ülke Sınırlarını Aşan Pensan
Yerli üretici Pensan Kalem A.Ş., 1967 yılından beri kırtasiye malzemeleri üretimi gerçekleştiriyor. Başarısı ülke sınırlarını aşmış olan firma, günümüzde 4 kıtada 70 ülkeye kırtasiye malzemeleri ihraç ediyor.
Hızlı, Pratik ve Uzun Ömürlü Kullanım
Oldukça hızlı ve pratik bir kullanımı olan Pensan tükenmez kalem, birçok kağıt türü üzerinde doğrudan kullanılabiliyor. Tükenmez kalem, kullanıcılara uzun ömürlü bir kullanım vadediyor.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.