Pelikan M215 Dolma Kalem Rings Daire

 : 4012700948359
 : Stokta Var
 :
 : Ücretsiz Kargo

Bu klasik kalemin yüksek kalite lakeden yapılma pırıl pırıl simsiyah gövdesi içinde bir sır saklı: Bu klasik 215 kalemin üst kısmı aslında metalden yapıldı. Bu metal iç kısımdan dolayı kalemi tuttuğunuzda avucunuzun içinde çok hoş bir ağırlık hissediyorsunuz. Gümüş renkli paralelkenar şeklindeki dekoratif desenler ise bu modele çok beğenilen farklı ve ayrıcalıklı bir özellik kazandırıyor.

Tepesinde Pelikan logolu, Pelikan gagası şekilli karakteristik tokası ile ayrı bir güzelliğe sahip olan kapağı kalemin genel biçimiyle tam bir uyum sergileyerek, ayrıcalıklı Pelikan tasarımının çok güzel bir örneğini sunuyor.

Klasik 215 Paralelkenar, klasik dolma kalemlere özgü sağlam piston-dolumlu mekanizmaya sahip. Farklı genişlikdeki yüksek kalite parlatılmış paslanmaz çelikten uçlarıyla yazı yazmanın keyfine varacaksınız.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.