Pelikan D200 Versatil Kalem Yeşil

 : 4012700983275
 : Tükendi

PELİKAN 1838'de Hannover'de kurulan Pelikan, Almanya'daki dolma kalemlerin ve mürekkebin önde gelen üreticilerinden biridir.
Bununla birlikte, muazzam ürün yelpazesi, çok basitten, dünyanın en iyi dolma kalemleri olarak düşünülenlere kadar neredeyse tüm yazı araçlarını kapsar.
PELİKAN Traditional Tam bir Klasik Pelikan'ın en çok satan ürünlerinden biri olan bu kalem serisi dünyanın her yerinde tanınıyor.
Gövde ve kapağı siyah ve yeşil renkli yüksek kalite reçineden yapıldı. Üzerindeki yeşilin farklı tonları kaleme parlak mermerimsi bir ebrulilik veriyor.
Antrasit mürekkep haznesi, 24 ayar altın kaplama dekoratif halkaları kalemin en klasik özelliklerinden. Kapaktaki klasik Pelikan gagası şekilli toka, tepesindeki Pelikan logosu ve kalemin genel klasik biçimi ile mükemmel bir uyum sergiliyor ve daha ilk bakışta "bu gerçek bir Pelikan" diyorsunuz.
PELİKAN Traditional D200 Versatil Kalem İlerleme mekanizması : Butona basmalı Boy/Uzunluk: 13,6 cm Refil dahil ağırlık: 17,0 gr Uç şekli: Konik Uç boyutu: 0,7 mm

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.