Paw Patrol Die-cast Araçlar Spm-6053257

 : 778988269305
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

True Metal araçlarıyla kurtarma görevlerine her zamankinden daha hızlı !
Bu metal araçlar, popüler TV serisindeki PAW Patrol ekibinin araçlarına tıpatıp benziyor. Özgün detayları ve grafikleri, hızla dönen tekerlekleri ve metal Die-cast malzemeli sağlam aksamı ile True Metal araçları kurtarma görevlerine fırtına gibi geliyor!
Aracı elinizle iterek sürebilir ya da daha yüksek hızlı maceralar isterseniz arabayı ileri doğru fırlatabilirsiniz! Kurtarma görevlerine giderken zamanla yarışan her yavrunun kulakları arabanın rüzgârıyla sallanır şekilde tasarlanmıştır!
Çocukların eğlenceli vakit geçirirken sosyalleşmelerini sağlar. Hayal dünyalarını geliştirir ve yaratıcılıklarını artırır. Daha keyifli bir oyun deneyimi için; hepsini topla, seriyi tamamla!
Ölçüsü: 7 cm.
Kutu Ölçüsü: 15 x 5 x 16 cm.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.