Patlamış Mısır Korsanları - Günışığı Yayınları

 : 9789944717212
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Açık denizlerde soluksuz bir macera!

İngiliz yazar Alexander McCall Smith'in çocukların dilinden konuştuğu 4 kitaplık "Abur Cubur Peşinde" dizisinin ikinci kitabı, cesret ve arkadaşlık öyküsü anlatıyor. "Bir lokmada" okunacak kitap, ilkokula yeni başlayan çocukları "leziz" bir deniz serüvenine davet ediyor.

Dört kitaplık dizi, çocukların çok sevdiği bazı yiyeceklerin üretimden tüketime az bilinen yolculuğunu, eğlenceli ve sürükleyici maceralarla kurguluyor. Çocuklar her kitapta kendilerini zekice kurgulanmış, yeni bir serüvenin içinde buluyor, zevkli bir okuma serüvenine dalıyor. Usta sanatçı Ian Bilbey'in resimlediği dizi, çocuklukta edinilen deneyimlerin önemine dikkati çekiyor, düşle gerçeği harmanlıyor.

Konusu

Cinmısırı Adaları'nda yetiştirilen mısırlar hasat zamanı elbirliğiyle toplanıp, satılmak üzere gemiyle uzak ülkelere gönderilmektedir. Son hasadın ardından limandan ayrılan gemi, korsanlar tarafından soyulur. Bunun üzerine çocuklar, bir sonraki yolculukta kaptana eşlik etmeye karar verirler. Ama bu kez de korsanların eline düşerler. Bir tek kaptanın köpeği özgür kalmıştır. Bakalım o, esirleri kurtarmayı başarabilecek mi?..

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.