Öykü Makinesi 10 Lu Set - Timaş Yayınları

 : 9786050832174
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

Öykü Makinesi, içindeki birbirinden farklı 10 öyküyle seni hayallerinin ötesine götürecek. Makinelerin yönettiği şehirler, bulutların üstünde dolaşan çocuklar, misafirsever kediler, uzayda kaybolan kalemler ve daha pek çok kahraman, maceralarıyla sizi öykülerin içine çekecek!
Öykü Makinesi senin için çalışıyor, yepyeni öyküler üretiyor.
Editörün görüşü
Nehir Aydın Gökduman'ın sevecen anlatımıyla ve Sıddıka Tasa'nın eğlenceli çizimleriyle yepyeni bir öykü seti. Öykü Makinesi setinde, ilkokul çağındaki çocukların temel duygu ve davranışları hayaller çerçevesinde yansıtılıyor. Gündelik yaşantıya hayalleriyle dokunan küçük kahramanlar, çocukların dikkatini üzerlerine çekecek. Bu sayede çocuklar hem eğlenecek hem de kendi hayal dünyalarını keşfedecek!
En önemli cümle
Şehir bu?yu?ktu?, çocuk ku?çu?ktu?, boya sandığı omzundaydı ve hava da sıcaktı.
Bu kitap neden önemli
. İlkokulda okumayı öğrenen çocuklar için okuması zevkli ve çizimleri de epey eğlenceli. . Her kitabın sonunda bulunan farklı etkinliklerle çocuklar daha aktif. . Her çocuğun günlük yaşamda karşılaşabileceği/yaşayabileceği problemler masalsı bir dille çözülüyor. . Doğa, hayvanlar, teknoloji, sevgi, güven, eğlence gibi çeşitli konular anlatılıyor. . Çocuklar bu öykülerle hayal gücünü geliştirirken duygularını da kolayca ifade edebilecekler.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.