On Numara Çocuklar-günışığı Yayınları

 : 9786054603848
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Üç romandan üç kahraman aynı mahallede!

Hacer Kılcıoğlu, çocukluğun benzersiz duygu ve düşünce dünyasına sürpriz bir kurguyla ayna tutuyor. Sevilen çocuk romanlarından; Perşembeleri Çok Severim'in Tibet'ini, Bugün Adım Kaktüs Benim'in Çiçek'ini, Gevrekçiii'nin Mahmut'unu bu kitabında bir araya getiriyor. Çocukların aile büyükleriyle bağlarını, yaşamlarını değiştiren dönemeçleri, yine onların gözünden duyarlı ve samimi bir üslupla aktaran roman, okul hikâyelerini, aile ilişkilerini ve arkadaşlıkları özgün bir kurguda kucaklıyor. Tanıdık üç ayrı roman kahramanının birlikte yaşadıkları, çocukları içinde kaybolacakları eğlenceli okumalara davet ediyor.

Konusu

Yeni bir okul yılı başlarken, hayatlarında önemli değişimler yaşayan Tibet, Çiçek ve Mahmut'un hikâyeleri birbiriyle kesişir. Tibet'in, yakına taşınan büyükannesi Ruzi'yle yaşamı renklenmiştir. Çiçek, çok sevdiği dedesinin günden güne değişimine tanık olmaktadır. Mahmut'sa, Fransız Frank'ın çektiği ve onu başrolünde oynattığı belgeselin gösterimi için sabırsızdır. İlkgençliğe bir adım daha yaklaşan üç çocuk yaşamın sürprizleri, güzellikleri ve zorlukları içinde yol alırlarken, bir gün.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.