Noki Eco A4 Poşet Dosya 10"lu

 : 8693245028971
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Ofislerde, eğitim hayatında ya da günlük yaşantıda muhafaza edilmesi ve düzenlenmesi gereken evraklar olduğunda poşet dosyalar büyük bir kurtarıcı olarak yardıma koşuyor. Evrak dağınıklığına son veren Noki Eco poşet dosyalar ile evraklarınızı güvenli ve kullanışlı bir şekilde düzenleyebilir, muhafaza edebilir ya da taşıyabilir.

Eğitim hayatında ders notlarınızı, ödevlerinizi; iş hayatında, firma bilgileri, sözleşmeler, kıymetli evrakları ya da günlük yaşantımızda faturalar, dekontlar, sigorta poliçeleri, kira sözleşmeleri gibi ev ortamında korunması gereken her türlü fiziksel dokümanı Noki Eco Poşet dosyaları içerisinde güvenle saklayabilirsiniz.

Evraklarınız Artık Daha Güvende

Noki Eco poşet dosyalar ile su dökülmesi, yırtılma gibi fiziksel kazalara karşı dosyalarımızı koruyabilirsiniz.

Poşet dosyalar sayesinde tüm evraklarınızı, klasörlerinizde veya raflarınızda çok uzun süreler boyunca arşivleyebilirsiniz.

Noki poşet dosyaların kenarındaki beyaz etiket bölümüne evraklarınızla ilgili özet bilgi ve başlıklar yazarak, raflarınızı ve klasörlerinizi daha etkin bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

Noki 10'lu Eco Poşet Dosya Özellikleri

Renk: Noki poşet dosyalar şeffaf renktedir.

Boyutlar: 210 mm x 297 mm. A4 formatındaki evraklarınız için uygundur.

Adet: Her bir paket içerisinde 10 adet poşet dosya bulunmaktadır.

Paket içeriğindeki poşet dosyalar, farklı tipteki klasörlere kolayca takılabilecek standartlarda tasarlanmıştır.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

  • 12.02.2022 05:31:31

    Sümeyye K**********