Nimo Ld-752 Tansiyon Aleti Bilekten Ölçer

 : 8698973762036
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Sağlığınızı Düşünür
Tansiyonunuzu günlük olarak kontrol altına almanıza yardımcı olur. Bilekten ölçüm yaptığı için daha net sonuçların ortaya çıkmasına yardımcı olur.
Bilekten Ölçüm
Ölçümleri bilekten yapar. Bileğinize ağırlık vermez. Hafif ve ergonomik bir yapıda olmasından dolayı kolay ve pratik bir kullanımı vardır. Her yere yanınızda götürerek tansiyonunuzu kontrol edebilirsiniz.
Dijital Gösterge
Dijital ekranı sayesinde sonuçları daha net şekilde görebilirsiniz. Ekran oldukça geniş bir yapıya sahiptir. Kolayca ölçüm sonuçlarınızı görerek tansiyon durumunuzu dengede tutabilirsiniz.
Her Yerde Sizinle
Hafif ve kompakt bir yapıda olmasından dolayı her yere yanınızda götürebilme şansınız vardır. Asla yer kaplamaz ve ağırlık yapmaz. Bu yüzden kolaylıkla gittiğiniz her yerde yanınızda size yardımcı olabilir.
Doğru Ölçüm
Dijital olduğu için ölçümleri otomatik bir şekilde yapar. Bu yüzden her zaman tansiyon değerleriniz net ve doğru sonuçlarla ortaya çıkar. Gönül rahatlığı ile bu tansiyon aletini tercih edebilirsiniz. Asla sizi yanıltmaz.
Çantada Bulundurun
Her yere gittiğinizde yanınızda taşıyabilme imkanınız vardır. Asla size zorluk çıkarmaz ve çantanızda fazladan yer kaplamaz. Üstelik çok narin ve zarif bir yapısı vardır. Bununla birlikte sağlam ve dayanıklı malzemeler ile bir araya getirildiği için dışarıdan hiçbir koşulda darbe almaz ve seneler boyunca ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Herkesin evinde bulundurması gereken ürünlerdendir.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.