Nedi Kağıt Uzar Süs Bayraklı 1.yaş 12123

 : 6964742014135
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

1 yaş temalı figürlü kağıt uzar süs pembe ürünümüz, minik prensesinizin ilk doğum günü partisinde dekorasyona etkileyici bir görünüm katacaktır. Kaliteli kağıt ve kartondan üretilen ürün askı yerleri sayesinde kolaylıkla kullanılır ve asılır. Renkli ve hoş görüntüsü sayesinde partinizin atmosferine büyük etki yapacak küçük meleğinizin 1. yaş doğum gününü unutulmaz kılan ayrıntılardan biri olacaktır.

Ürün İçeriği
Kaliteli kağıt ve kartondan üretilen ürün ambalajı içerisinde katlı olarak bulunur. Askı ipi sayesinde rahatlıkla kullanılır. Ambalajı içerisinde 1 adet olarak bulunur.

Ölçüler
Ürünün boydan boya uzunluğu 3 metredir. Üzerinde 6 adet figür bulunmaktadır. Bir figür uzunluğu 20 cm'dir. Figürler çift taraflıdır.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.