Muggle Dream Kalem Çantası Desenli Mu-6597

 : 8681248736597
 : Tükendi

Ölçüler 22 x 11 x 6 cm

Su geçirmez kaliteli dış kumaş

2 geniş fermuarlı bölme

Komple astarlı iç tasarım

Sim detaylı Muggle Dream Desenli Çocuk Kalemlik


Muggle Dream Desenli Kalemlik, çocuklarınızın hayal gücünü desteklemek için özel olarak tasarlanmıştır. Bu özel kalemlik, sim detayları ile birlikte 22 x 11 x 6 cm ölçülerindeki kompakt tasarımı ile her çocuğun favori aksesuarı olacak.


Kalemlik, su geçirmez kaliteli dış kumaş ile yapılmıştır. Bu sayede çocuğunuzun kalemleri ve diğer aksesuarları her zaman güvende kalacak. Ayrıca, iki geniş fermuarlı bölme, kalemlik içindeki malzemelerin düzenlenmesine ve kolayca erişilebilir olmasına olanak tanır. Komple astarlı iç tasarım, her bir kaleminizin ayrı ayrı tutulmasını sağlar ve kaybolmalarını önler.


Kalemlik, çocuklarınızın hayal dünyasını desteklemek için özel olarak tasarlanmıştır. Sıradışı ve renkli tasarımı, çocukların hayal güçlerini ortaya çıkarır ve onlara yaratıcılık konusunda ilham verir. Ürün ayrıca SEO uyumlu olması sayesinde, çevrimiçi mağazanızda daha fazla müşteriye ulaşmanıza yardımcı olur.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.