Monera Yay.-minik Dev

 : 9786058053816
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Toplumsal planda, *bireysel farklılıklar* yaşamı renklendiren bir öge olarak tanımlanır. Peki, bu farklılıklar öz yaşamımızı nasıl etkiler? Örneğin devler diyarındaysanız ve minicikseniz? Yaşama tutunmak için en güçlü yönlerinizi bulmak ve kullanmak zorundaysanız

Klinik Psikolog Sinem Kaya Özçelik; konusunu yaşam deneyimlerinden alan bu ikinci romanında büyüme serüvenini sürükleyici bir masalla yorumluyor. Büyümenin hem çocuk için hem de onun ebeveyni için ertelenemez bir görev olduğunu düşünüyorsanız bu masalda kendi maceranızdan izler bulacaksınız. Her kıvrımına astığı amaçlarla bizden kendimizi, tekrar tekrar keşfetmemizi isteyen hayat, Minik Dev' in kendini gerçekleştirme serüveninde yepyeni anlamlar kazanacak.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.