Masal Ülkesi Bir Varmış Bir Yokmuş - Timaş Yayınları

 : 9786050800913
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

"Heey Çocuklar! Hepiniz hayal kurmasını seversiniz. Hayal gücünün sınırı yoktur.Masal Ülkesi'ni ziyaret etmeye ne dersiniz? Birbirinden güzel La Fonten ve Andersen Masalları "Masal Ülkesi"nde toplandı. Zaman ve kültür farklılıklarını aşarak klasikleşmeyi başaran bu masallar, günümüze gelene kadar pek çok çocuğun hayal dünyasını süsledi ve onlara arkadaşlık etti. Şimdi sıra siz de. Haydi ne duruyorsunuz, Masal Ülkesi yolcusu kalmasın!"

Editörün görüşü

Bir Varmış Bir Yokmuş Masal Ülkesi, içeriğinde 48 adet masalı barındırıyor. La Fonten ve Andersen Masalları'nın yer aldığı kitap, içerdiği mesajlar, dilinin sadeliği, metnin akıcılığı ve cümlelerinin kısalığıyla öne çıkıyor. Masalların anlaşılabilme sürecine katkı sunmak amacıyla metinlerin sonuna konulan testler de eserin en önemli avantajlarından.

Bu kitap neden önemli

Bir Varmış Bir Yokmuş Masal Ülkesi, birçok önemli değeri çocukların kavramasına katkı sunuyor. Ebeveynlerin çocuklarıyla çok keyifli bir şekilde iletişim kurmasını da sağlayan kitap, çocukların hayal dünyasını geliştiriyor.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.