Macera Ekspresi - Dünyanın Dışına Açılan Pencere - Timaş Yayınları

 : 9786050845648
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Masalların sonsuza dek yok olduğu bir dünyayı düşünün. Tüm masal kahramanlarının unutulduğu, masal sözcüğünün dahi yok olduğu bir dünya. Masal dinlemeden büyüyen çocukların dünyaya nasıl bir faydası olabilir ki? 

Can kendini her gece rüyasında dinlediği son masalın içinde buluyordu. Kimi zaman ejderhalarla savaşan bir şövalye oluyor, kimi zaman koskocaman devlerle arkadaşlık kuruyordu. Bu kez Can kendini, onu dinlediğimiz bütün masalların oluştuğu yere, Masallar Diyarı'na götüren Çiçek Ekpresi'nde bulur. Nil, Yiğit ve Narin de bu yolculukta ona eşlik eder. Kırmızı Başlıklı Kız, Peter Pan veya Nasreddin Hoca ile karşılaşabilecekleri bu yerde masal kahramanları büyük tehlikededir. Kötülük tohumları masalların sonlarını değiştirirken sevgi, cesaret, merhamet ve dürüstlük onlara karşı durmalarını sağlayabilecek mi?

Şimdi onlarla birlikte bu yolculuğa çıkmayı kabul ediyorsan kitabın kapağını açmalısın. Masallar Diyarı'na varmak üzereyiz.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.